Rosterivecka: 10% rabatt på allt från MOKA EFTI | 20% på Buonissimo Provset
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

BWT bestcup Premium Vattenfilter Type L

BWT bestcup Premium Type L

Vattenfilter för kaffemaskiner

enkel installation 

200 l kapacitet

221,97 kr
(221,97 kr / 1 Stck.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 9214

  • 9214
  • 9022001922892

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
BWT bestcup Premium vattenfilter typ L För kaffe- och espressomaskiner Gourmetvatten till... mer

BWT bestcup Premium vattenfilter typ L

För kaffe- och espressomaskiner

Gourmetvatten till ditt kaffe? Det går att få! Kalk och gips i vattnet har nämligen en negativ inverkan på smaken på dina kaffedrycker. För att motverka detta har BWT utvecklat vattenfiltret bestcup Premium för kaffemaskiner. Det här vattenfiltret ger dig utmärkt kaffenjutning och ger din maskin ett långvarigt skydd mot de oönskade effekterna av kalk- och gipsavlagringar. 

Den unika fyrstegsfiltreringen reducerar kalk- och kalksulfatinnehållet i vattnet till ett minimum, så att du får helt rent vatten utan främmande smak. En annan speciell egenskap hos bestcup Premium-filtret är den patenterade BWT-magnesiumtekniken. Under filtreringsprocessen mineraliseras vattnet med magnesium. Utan att ha någon egen smak fungerar mineralet som en naturlig smakbärare och bidrar till en särskilt utsökt kaffeupplevelse och en ännu vackrare crema. 

Filtret är dessutom mycket lätt att använda. Tack vare den speciella anslutningen kan det enkelt sättas in i intagsanslutningen i kaffemaskinens vattentank. Om din maskin har en intagsslang hittar du även den matchande BWT-standardadaptern här. Observera att din kaffemaskin bör avkalkas innan du använder filtret för första gången. Du bör byta ut filtret när din maskin begär det eller senast efter 2-3 månader. Om filtret inte har använts under en längre tid bör du skölja det innan du kokar kaffe.

Filterkapacitet: 200 liter kaffevatten

Mått: ca 15x6 cmEAN: 9022001922892
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

BWT water + more GmbH, Walter-Simmer-Straße 4, A-5310 Mondsee, Austria