
5-7 dagar Artikel nr.: 10990
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10990

5-7 dagar Artikel nr.: 10393
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10393

5-7 dagar Artikel nr.: 10394
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 10394

5-7 dagar Artikel nr.: 10395
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10395

5-7 dagar Artikel nr.: 10396
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10396

5-7 dagar Artikel nr.: 10961
Artikel nr.: 10961

5-7 dagar Artikel nr.: 10405
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10405

5-7 dagar Artikel nr.: 10400
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10400

5-7 dagar Artikel nr.: 10401
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10401

5-7 dagar Artikel nr.: 10402
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10402

5-7 dagar Artikel nr.: 10472
Arom: blommig, fruktig
Artikel nr.: 10472

5-7 dagar Artikel nr.: 10473
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 10473

5-7 dagar Artikel nr.: 10474
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10474

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10399
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10399

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10892
Arom: nötig
Artikel nr.: 10892

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10780
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10780

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10788
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10788
Caffè Barbaro - Sedan 1956
Kafferosteriet grundades 1956 av Don Giovanni Lovine i Santa Maria la Carità. En liten stad i södra Neapel. På den tiden började allt med en liten hanterbar mängd rostning. Den första maskinen rymde bara 5 kg bönor - med andra ord ett litet familjeföretag.
På 1970-talet började en ny era av forskning och vidareutveckling. Nya och större rostningsmaskiner, kvalitetskontroll, förbättring av de enskilda arbetsmomenten och utveckling av nya produkter var saker som Caffè Barbaro passionerat ägnade sig åt.
Numera förädlar Barbaro Caffè flera ton gröna kaffebönor varje dag, de rostas och bearbetas i rosteriet enligt traditionell neapolitansk stil. Den typiska napolitanska rostningen är mörk och oljig, smaken är stark och intensiv. Syror är nästan obefintliga på grund av den långa rostningen.