
3-5 dagar Artikel nr.: 11360
Arom: honung, fruktig
Artikel nr.: 11360

3-5 dagar Artikel nr.: 11359
Arom: blommig, fruktig
Artikel nr.: 11359

3-5 dagar Artikel nr.: 11358
Arom: chokladig, rörsocker
Artikel nr.: 11358

3-5 dagar Artikel nr.: 11356
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 11356

3-5 dagar Artikel nr.: 11136
Arom: chokladig, karamell
Artikel nr.: 11136
CAFFÈ CANNIZZARO
I mitten av 1980-talet beslöt sig Agostino Cannizzaro med tungt hjärta för att sälja rosteriet, då han inte hade några efterföljare som kunde driva vidare företaget. Under en semester i hemstaden erbjöd han pappan till dagens företagsledare, Paolo Giovinazzo, att ta över företaget. Han gick med på att köpa rosteriet med villkoret att Agostino Cannizzaro skulle behålla nycklarna till sin död. Och så blev det.
Efter familjen Giovinazzos övertagande flyttade företaget sin sits från Piacenza till den syditalienska hemstaden Cittanova där de äm idag är verksamma. Av ett litet lokalt företag växte där ett framgångsrikt företag fram som inte bara uppskattas i Italien, utan även internationellt för sin höga kvalitet. Paolo Giovinazzo, som praktiskt taget är uppväxt på rosteriet, leder idag företaget med stor hängivenhet, sakkunskap och den absoluta strävan att föra vidare Cannizzaros kvalitet och tradition.
Under årtiondernas gång har Caffè Cannizzaro gjort sig ett namn med högkvalitativa blandningar för kaféer. Grunden för alla blends är ett noggrant urval av arabica- och robustabönor från några av världens mest högaktade kaffeodlingar. Dessa höga anspråk på råvarans kvalitet präglar fortfarande idag den speciella smaken av Cannizzaros espresso.
Rosteriet står för en extraordinärt hög bearbetningskvalitet och förenar traditionell hantverkskonst med modern teknik. Samtidigt prioriterar företaget konsekvent vidareutveckling: Genom ständig innovaion förfinas kaffesorterna kontinuerligt och nya smakprofiler uppstår. Både arabica- och robustasorterna genomgår stränga urvalsprocesser för att en espresso av högsta klass ska uppstå.
I över 60 år har det varit Cannizzaros mål att göra varje espresso till en fantastisk upplevelse.