La Genovese Oro
Filicori Zecchini Kavè
Essse Miscela Masini.
3-5 dagar Artikel nr.: 10529
- Artikel nr.: 10529
Fördelar
- Fri frakt över 1100 kr
- Snabb leverans med DHL
- Färskvarugaranti
Espresso Italiano - provset
3 x 1000g bönor
Prova dessa tre utmärkta espressoblandningar. Tack vare sin höga kvalitet har alla tre espressoblandningarna certifierats som Espresso Italiano av INEI (Istituto Nazionale Espresso Italiano). Institutet skyddar och främjar äkta espresso och har gjort det sedan 1998.
La Genovese Oro Espressokaffe - Espresso Italiano
Blandningsförhållande: 80 % Arabica-bönor / 20 % Robusta-bönor
Bönorna rostas försiktigt, separat och medelstarkt, vilket ger dem en aromatisk, chokladaktig doft. Resultatet är en fyllig, syrefattig espresso med subtila nyanser av bröd och hasselnöt och en fin, nästan gräddig crema.
Oro från La Genovese Caffè är perfekt när den bereds både med portafilter och med helautomatisk kaffemaskin.
Låg koffeinhalt på endast 1,10 - 1,30%.
Mycket låg syrahalt och utan bitterhet - helt enkelt förstklassig.
Filicori Zecchini Kavè Espresso Coffee - Espresso Italiano
Blandningsförhållande: 90% Arabica-bönor / 10% Robusta-bönor
Kafferosteriet Filicori Zecchini grundades i Bologna 1919 av två vänner, Aldo Filicori och Luigi Zecchini. Idag ägs företaget fortfarande av familjen och är redan i tredje generationen. Än idag har familjen hållit fast vid traditionen med klassisk italiensk rostning - bönorna rostas separat, försiktigt och långsamt i den roterande trumman och kyls sedan i luften.
Bönorna till Kavè Blend från Filicori Zecchini rostas medelmörkt och har en chokladaktig och stark arom. Smaken återspeglar exakt dessa noter - choklad och hasselnöt i kombination med en fyllig kropp. Andelen 10 % robusta-bönor ger espresson en frodig crema som kröner espresson med en sammetslen och krämig avslutning.
Essse Caffè Masini Espresso Coffee - Espresso Italiano
Blandningsförhållande: 90% Arabica-bönor / 10% Robusta-bönor
Kafferosteriet Essse Caffè grundades 1979 i Bologna av familjen Segafredo. Idag ägs företaget fortfarande av familjen. De har än idag hållit fast vid traditionen att rosta kaffe för hand - bönorna rostas separat, försiktigt och långsamt i den roterande trumman och kyls sedan i luften.
Bönorna i denna blandning är mörka och jämnt rostade. De utstrålar en chokladaktig och intensiv arom. Smaken av Masini är också fängslande med chokladaktiga toner och en kvardröjande kryddighet i slutet och en fyllig kropp. Tack vare Robusta-bönorna bildas en frodig crema som presenterar sig i en hasselnötsbrun färg.
Typ / Beskaffenhet: | Hela bönor |
Enhet: | Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin |
Förpackningsstorlek: | 3kg |
Certifiering: | Espresso Italiano |
D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany