Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Provset Espressivo

| 3kg | Hela bönor
Probierset Espresso Espressivo

Uttrycksfullt provset - spara pengar jämfört med styckpriset!

Dersut Marrone 1 kg
La Genovese Oro Espresso 1 kg
Filicori Zecchini Espresso Blend 1 kg

883,49 kr
(294,50 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10715

  • 10715

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espresso Provset - ESPRESSIVO 3 x 1000g espressobönor Med det här provsetet får du tre... mer

Espresso Provset - ESPRESSIVO

3 x 1000g espressobönor

Med det här provsetet får du tre uttrycksfulla espressosorter från tre exklusiva topprosterier som vi har upptäckt. Äkta insidertips som förmodligen inte kommer vara okända särskilt länge till - eftersom kvalitet, precis som vi alla vet, är det som gäller. Vi är helt säkra på att du som älskar intensiva espressosorter kommer att bli nöjd. Så missa inte det här setet.

Dersut Marrone Espresso 1kg

Blandningsförhållande: 20% Arabicabönor / 80% Robustabönor

Marrone presenterar sig, som namnet antyder, i en intensiv mörkbrun färg i koppen. Aromer av choklad och kakao gör det till en riktig bilderbok-espresso.

De starka blandningenmed den höga andelen Robusta är mer än ovanligt för norra Italien och gör espresson till något mycket speciellt för sin region. Robusta-bönorna ger den en redig koffeinkick. Utmaningen för rostmästaren är att göra espresson aromatisk, krämig och utsökt trots all intensitet. Dersut har på ett mästerligt sätt lyckats med detta. En överväldigande och komplex variation av smaker väntar dig, som bara finns i väldigt få kaffesorter med en så hög Robusta-halt.

LA GENOVESE Oro 1kg

Blandningsförhållande: 80% Arabicabönor / 20% Robustabönor

Med denna högkvalitativa skapelse får du ett Espresso Italiano-certifierat kaffe. Detta innebär att bönorna behandlas enligt höga standarder och strikt definierade normer. Oro rostas försiktigt, separat och medelkraftigt. Detta ger den en underbart aromatisk och chokladaktig doft.

La Genovese presenterar sig fyllig, med låg syra och med fina nyanser av bröd och hasselnöt samt en fin, nästan gräddig crema. Den kännetecknas också av sin låga syrahalt. Den här espresson är perfekt både när den tillreds i en portafiltermaskin och i en helautomatisk kaffemaskin. Den relativt låga koffeinhalten på endast 1,10 till 1,30 % gör den till en perfekt kompanjon när som helst på dagen.

FILICORI ZECCHINI Espresso Blend 1kg

Blandningsförhållande: 70% Arabicabönor / 30% Robustabönor

Setet avslutas med en riktig allroundare.

Espressoblandningen från Filicori Zechcini, som också är certifierad som Espresso Italiano, kombinerar de finaste Arabica- och Robusta-bönorna från de bästa odlingsländerna i världen. Arabica-sorterna kommer från Brasilien och Robusta-sorterna odlas i Indien. Resultatet av den skonsamma trumrostningen är en espresso med medelstark kropp som är rundad till det yttersta. Alla enskilda komponenter är perfekt anpassade till varandra. Ett verkligt mästerverk av rostningskonst från det traditionella rosteriet Filicori i Bologna.

Trots den intensiva smaken är detta kaffe elegant, vilket gör att det passar otroligt bra som espresso eller som grund för en cappuccino.

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 3kg
Styrka: Intensiv
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany