Rosterivecka: 10% rabatt på allt från MOKA EFTI | 20% på Buonissimo Provset
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Hauck Tamper Competition Line V7

Hauck Tamper Competition Line V7

Hauck Tamper Competition Line V7

Högsta kvalitet och precision

Höjdjusterbar

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1877,90 kr
(1877,90 kr / 1 Stck.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 9204

  • 9204

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Hauck Tamper Competition Line - V7 Tamper från Competition Line i storlek 58,4 mm. I över 30... mer

Hauck Tamper Competition Line - V7

Tamper från Competition Line i storlek 58,4 mm.

I över 30 år har det familjeägda företaget Hauck från Gampern i Österrike tillverkat premiumverktyg. Med beprövat hantverk, material av högsta kvalitet och tekniskt kunnande skapar teamet kring grundaren Otto Hauck verkliga mästerverk.

Vad gör den här tampern speciell?

Den här tampern tillhör Haucks Competition Line, som har utvecklats speciellt för tävlingar och är Haucks flaggskepp. Den kännetecknas av de finaste materialen, det perfekta hantverket och det utmärkta priset sett till prestandan. Det speciella med den här modellen är dess höjdjusterbarhet, eftersom dess nedsänkningsdjup kan justeras steglöst mellan en stamphöjd på 4 mm till 14 mm. Detta innebär att den kan anpassas till alla doseringsmängder med yttersta precision. Dessutom tillverkas alla delar av Hauck-tampern i norra Österrike. Detta talar för företagets hållbarhet.

Material och hantering

Handtaget på den här tampern är tillverkat av polerad valnöt som är omslutet av anodiserad aluminium. Tack vare en speciell fräsning i tamperns handtagsdel passar den perfekt och säkert i varje hand, även med våta händer. Den platta bottendelen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och ger den eleganta vikten på ca 500 g. Detta säkerställer att de platta tampongerna kan användas framgångsrikt varje gång. Materialen och deras riktade bearbetning skapar en balanserad, låg tyngdpunkt som gör hanteringen enklare för dig. Den här tampern kan beskrivas med ett enda ord: Perfekt. Den ligger helt enkelt idealiskt i handen, erbjuder en stor handtrycksyta och har en perfekt tyngdpunkt.

Hur används tampern på rätt sätt?

Ordet "tampning" syftar till att komprimera kaffepulvret i portafiltret. Målet är att få en så jämn "kaffepuck" som möjligt. Detta är viktigt för att vattnet ska kunna rinna igenom så jämnt som möjligt för att uppnå den bästa kaffesmaken. Det är bäst att placera tampern i en rät vinkel uppifrån och trycka den nedåt med en lätt vridande rörelse. Den lätt vridande rörelsen gör att kaffepuckans yta fördelas ännu jämnare. Men även här gäller att bara övning ger färdighet. 

Teknisk information: 

Total höjd: ca. 6 cm (justerbar).

Tamperbasens diameter: 58,4 mm

Handtagsmaterial: valnötsträ 

Material för tamperbasen: rostfritt stål 1.4305

Totalvikt: 475 gram

Passar perfekt: Portafilter av märkena VST, IMS, E&B, Baristapro och Decent (E61 bryggrupp).

Tamparna tillverkas för hand, vilket gör varje tamper unik. Detta innebär att små variationer i utseendet kan förekomma. Den höga kvaliteten och det exakta hantverket förblir dock alltid detsamma. 

espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

HAUCK TAMPER, Wachtbergstraße 31, 4852 Weyregg am Attersee, Austria