10-12
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1012
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1012
6-8
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1542
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1542
5-7
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1014
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1014
3-5 dagar Artikel nr.: 1013
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1013
6-8
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1947
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1947
4-6
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1127
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1127
6-8
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1108
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1108
4-6
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1543
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1543
4-6
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1937
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1937
3-5 dagar Artikel nr.: 10948
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10948
3-5 dagar Artikel nr.: 10230
Artikel nr.: 10230
3-5 dagar Artikel nr.: 1773
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1773
3-5 dagar Artikel nr.: 10368
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 10368
3-5 dagar Artikel nr.: 1772
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1772
3-5 dagar Artikel nr.: 1125
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 1125
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1015
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1015
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10816
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10816
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10228
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10228
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10229
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 10229
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1109
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1109
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1539
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1539
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1538
Arom: maltig, blommig
Artikel nr.: 1538
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1540
Arom: blommig, fruktig
Artikel nr.: 1540
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1592
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1592
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1124
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1124
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2009
Artikel nr.: 2009
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 3007
Artikel nr.: 3007
Hausbrandt - en espresso av perfektion
År 1892 började den moderna kaffeåldern i Trieste, Italien. Vid den tidpunkten var Trieste ett viktigt handelscentrum för kaffe och även ett centrum för centraleuropeisk kultur.
Det var den österrikiske sjökaptenen Hermann Hausbrandt som slog sig ner här för att ägna sig åt kaffekonsten och dess vidareutveckling. Han var en uppfinnare och resenär som på sina utflykter runt om i världen hade tagit till sig de bästa teknikerna för att bearbeta kaffe för att utveckla det till perfektion hemma.
Tack vare hans uppfinningsrikedom fick Hausbrandt tillgång till en maskin som möjliggjorde perfekt rostning och kylning av espressobönorna. Det var ett stort framsteg för att bevara aromen från nyrostade kaffebönor.
Här smälter en stads historia samman med en människas historia. Hermann Hausbrandt använde stadens hamn för att välja ut endast de bästa kaffebönorna bland de inkommande och gav sedan de bästa lokala rosterierna i uppdrag att bearbeta dem så skonsamt och aromatiskt som möjligt. Slutresultatet blev perfekt balans i både lukt och smak: helt enkelt Hausbrandt-kaffe.
Företaget Caffè Hausbrandt av Hermann Ernest Hausbrandt
Under åren utvecklade Hermann Hausbrandt sina egna processer och använde den senaste tekniken för att ytterligare förbättra kaffets kvalitet. Han fulländadet faktiskt processen så till den grad att inget grundläggande har förändrats sedan dess.
I dag är det Martino Zanetti som kombinerar dagens möjligheter till transport och distribution med Hermann Hausbrandts traditionella processer för att fortsätta att erbjuda sina kunder den extraordinära kvalitet som de är vana vid. Detta gör Hausbrandts produkter unika i världen.
Det kommer garanterat alltid att vara speciellt att njuta av ett Hausbrandt-kaffe, även i framtiden.