3-5 dagar Artikel nr.: 1451
Arom: maltig, blommig
Artikel nr.: 1451
3-5 dagar Artikel nr.: 1448
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1448
3-5 dagar Artikel nr.: 10043
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10043
3-5 dagar Artikel nr.: 10835
Arom: maltig, blommig
Artikel nr.: 10835
3-5 dagar Artikel nr.: 10833
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10833
3-5 dagar Artikel nr.: 10761
Artikel nr.: 10761
3-5 dagar Artikel nr.: 10763
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10763
3-5 dagar Artikel nr.: 10765
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10765
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10834
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10834
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10864
Artikel nr.: 10864
Rostning över vedeld
De mest värdefulla höglandsbönorna från olika plantager i Sydamerika och Afrika samlas för hand och förädlas sedan med den speciella MariaSole-rostningsprocessen.
Den 100 år långa rostningstraditionen och viljan att föra förfädernas arbete vidare är en grundpelare i företaget maria von vuoles dagliga arbete. Traditionen av att rosta långsamt över vedeld förs vidare från generation till generation. Här rostas alla bönsorter separat eftersom varje sort behöver olika bearbetning för att uppnå perfekt resultat. Först därefter blandas sorterna.
Rostningen över vedeld ger epresson en speciell karaktäristik som industriellt producerad espresso inte kan ha.
Låt dig förföras och njuta av en unik upplevelse: ett traditionellt och autentiskt espressokaffe - i sin ursprungliga form.
Vad som utmärker MariaSole Espresso:
- Maria Sole rostas i små partier, påse för påse.
- Maria Sole rostas över vedeld
- De använder bara utvalda premiumbönor från världens bästa plantager.
- Bönorna filtreras och silas flera gånger
- MariaSole rostar bönorna separat för varje sort. Först därefter blandas de!
På grund av den längre rostningstiden vid lägre temperaturer innehåller espresson mindre koffein än många andra espressosorter. Genom rostningen över vedelden blir bönorna litte oljiga - en viktig egenskap! Ju oljigare böna, desto tjockare crema. Den långa rostningsprocessen vid låg temperatur reducerar bitterämnen och skapar en njutning som dessutom är behaglig för magen.