NYHET: Caffè Kenon med 5% rabatt - Kaffeikonen från Neapel sedan 1892
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Sant Eustachio Espresso

| 250g | Malet
Sant Eustachio Espresso
blommig, fruktig & Mild

Espresso malen, låda med 250 g

Detta är den finaste malningen av den magnifika rostningen.

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig så snart artikeln är tillgänglig.
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
111,23 kr
(444,92 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader
Mängd
Styckpris
från 1
111,23 kr
444,92 kr / 1 kg
från 12
102,77 kr
411,08 kr / 1 kg
-7.6 %
10.2022 10.2024

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1580

  • 1580
  • 8034108090030

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med UPS
  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Färskvarugaranti
Sant'Eustachio Espresso 250 g malet espressokaffe i en burk. Perfekt malet för det andra... mer

Sant'Eustachio Espresso

250 g malet espressokaffe i en burk.

Perfekt malet för det andra facket i kaffemaskinen eller portafiltret.

Sedan 1938 har Sant'Eustachio bevarat rostningstraditionen för en perfekt espresso. Högsta prioritet är bönornas kvalitet. Endast 100 % Arabica-bönor av de bästa sorterna klarar bröderna Raimondo och Roberto Riccis höga kvalitetskrav. Ett besök på denna likaså lilla som fina bar i hjärtat av Rom är ett måste för alla kaffekonnässörer. Den hemliga och redan världsberömda Gran Caffe-blandningen har en helt enkelt ojämförlig smak. Precis som förr rostas bönorna av högsta kvalitet individuellt över vedeld.

Följande Ararbica-sorter används:

Brasilianskt kaffe - Sul de Minas
Bönorna torkas naturligt i solen. På så sätt bevaras smaken. Ett mycket komplext kaffe med lätt syra och en fyllig smak.

Kaffe från ön St. Helena - en riktig gourmetspecialitet
Endast de bästa kaffekörsbären plockas varje vecka. I denna form är skördens kvalitet unik. Dessa bönor har en perfekt balans mellan syra och fyllighet. En fantastiskt doftande bukett med blommiga och fruktiga inslag. Den medelfylliga kroppen påminner om choklad och kryddor.

Kaffe från Dominikanska republiken
Varma havsströmmar och ihållande luftströmmar gynnar kvaliteten på dessa bönor från Guaigui. Den imponerar med sin fyllighet och kakaoaromer. Lite syra och en anmärkningsvärd krämighet gör den perfekt för att göra en espresso.

Bourbonkaffe från Galapagosöarna
Bourbon-sorten har odlats på ön i 140 år. Här har sorten ideala klimatförhållanden för att bli ett toppkaffe. Den vulkaniska jorden och det höga mineralinnehållet bidrar till denna överlägsna kvalitet. I harmoni med det naturliga paradiset odlas växterna ekologiskt.

Kaffe från Guatemala - Rättvis handel
Befolkningen i Chajul består till 92 % av ursprungsbefolkning. "Asociacion Chajulense Va'l Vaq Quyol" (bokstavligen: en enda röst) har förbättrat levnadsvillkoren för maya-xilierna sedan 1988. Kaffeproduktionen står för 80 procent av deras inkomster. I dag säljer de små samhällena kaffet direkt utomlands. Tidigare var de tvungna att sälja den till mellanhänder till låga priser. Det mycket fina kaffet kommer från kontrollerad ekologisk odling.

Ekologiskt kaffe från Sidamo, Etiopien
De idealiska geografiska och klimatmässiga förhållandena i kaffets moderland gör Sidamo så intressant för gourmetrostning. Dessa små bönor har en djupt kryddig arom som kompletteras av aromer av choklad och vin. Blommiga toner och uttalade aromer av citrusblommor med en klar, ljus syra avrundar njutningen.

Med omsorg och stor kunskap om rostningskraven för dessa högklassiga sorter skapas den hemliga gourmet-espresson Sant'Eustachio Gran Caffe i blandningsförhållandet.

Numera räcker det dock inte längre med att köpa ett kaffe av utmärkt smak och kvalitet. När man köper en produkt är det också viktigt att tänka på hur den produceras och på hela produktions- och handelskedjan. (Roberto Ricci)EAN: 8034108090030
Blandningsförhållande: 100% Arabica
Arom: blommig, fruktig
Typ /Beskaffenhet: Malet
Enhet: Mokabryggare
Koffeininnehåll: Lågt
Förpackningsstorlek: 250g
Region: Centrala Italien
Rostningsgrad: Ljus
Styrka: Mild
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Sant’Eustachio il Caffè S.r.l, Piazza Sant’ Eustachio, 82, 00186 Roma, Italy