Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Andraschko-Coffee Espresso Provset

| 750g | Hela bönor
Andraschko Probierset Espresso Kaffee

3 x 250 g Andrashkokaffe

Buena Vista med Jamaica Blue Mountain

Bar Italia

Wiensk Kaffeehaus-blandning

278,29 kr
(371,05 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10371

  • 10371

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Andraschko Espressoprovset 3 x 250 g espressokaffe Andraschko Buena Vista med Jamaica... mer

Andraschko Espressoprovset

3 x 250 g espressokaffe

Andraschko Buena Vista med Jamaica Blue Mountain

Arabica-bönorna kommer från de bästa odlingsområdena. Halvtvtvättade Brazils, en Panama Boquete med ett tillägg av Jamaica Blue Mountain (som förmodligen är den bästa och dyraste kaffebönan). Resten är Andraschkos hemlighet.

Andraschkos kaffefabrik rostar varje sort separat i Probat-trumrosteriet. Endast noggrant utvalda Arabica-kaffebönor används. Bönorna rostas först långsamt och försiktigt, sort för sort, vid temperaturer mellan 200 och 220 grader innan de kombineras för att skapa denna balanserade blandning.

Andraschko Bar Italia

Den italienska baren är ursprunget till den europeiska kaffekulturen. Detta är tack vare espressomaskinen och graalens väktare, baristan. Man kan se baristans band till maskinen i hans eller hennes ögon. Inspirationen är publiken, och varje åskådare är en specialist.

Andraschko Kaffeemanufaktur rostar varje sort separat i Probats-trumrostaren. Endast noggrant utvalda Arabica-bönor används. Bönorna rostas först långsamt och försiktigt, sort för sort, vid temperaturer mellan 200 och 220 grader innan de kombineras för att skapa denna balanserade blandning.

Med stor erfarenhet lyckas Elisabeth och Willy Andraschko och deras medarbetare skapa en typisk espressoblandning i Trieste-stil.

Andraschko Wienska kaffe House Blend

Wienerkaféet är en legendarisk institution - och efter den italienska baren är det den andra platsen för den centraleuropeiska kaffekulturen. Med den subtila skillnaden att man i Wien använder ett stort antal olika beredningsmetoder.

Från 1950-talet och framåt blev espressomaskinen med portafilter populär i Wiens "kaffehus". Tendensen till mildare kaffe har fortsatt. Perfekt för portafiltermaskinen som espresso, men även cappuccino eller latte macchiato kan avnjutas till perfektion med Andraschkos wienska kaffehusblandning.

Utvald espressoblandning bestående av åtta Arabica-sorter. Arabica-sorterna förädlas individuellt i Probats trumrostugn och blandas först efter rostning och kylning till den wienska kaffehusblandningen.

Blandningsförhållande: 100% Arabica
Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Koffeinhalt: Lågt
Förpackningsstorlek: 750g
Region: Tyskland
Rostningsgrad: Mellan
Styrka: Balanserad
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Andraschko Kaffeemanufaktur GmbH & CO KG, Industriestraße 18, 12099 Berlin, Germany