Våra bästa 100% Arabica-sorter med 15% i en uppsättning | Veckans deal: 10% rabatt på Di Giampaolo Maestrale
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

BWT Bestcup Premium Vattenfilter type M

Bestcup Premium M Wasserfilter

Skyddar kaffemaskiner mot kalk och andra avlagringar.

4-stegsfiltrering

Med patenterad BWT-magnesiumteknik

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
152,37 kr
(152,37 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 9152

  • 9152
  • 4250266706376

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Best Water Technology - Bestcup Premium Waterfilter Type M För kaffe- och espressomaskiner... mer

Best Water Technology - Bestcup Premium Waterfilter Type M

För kaffe- och espressomaskiner

Med Bestcup Premium Waterfilter Type från BWT kan du uppnå gourmetvattenkvalitet för de högsta kraven. Den har utvecklats för att skydda den värdefulla maskintekniken i dina kaffemaskiner och för att garantera optimal kaffenjutning.

Dagligt kaffe är helt enkelt en del av livet för oss alla. Oavsett om det är på morgonen eller efter middagstid, så tar vi alltid en kopp. Och det är bra. Med tiden bildas dock mycket kalk och gips i maskinen, vilket är dåligt för tekniken. För att inte tala om den försämrade smaken. Ämnen som kalk och kalciumsulfat (gips) är dock oumbärliga i vårt kranvatten. På vissa ställen mer, på andra mindre. Därför är det ännu viktigare att filtrera vattnet professionellt för att ge maskinen en lång livslängd.

Med sin 4-stegsfiltrering reducerar Bestcup Premium specifikt både kalkinnehållet och kalciumsulfat (gips) och säkerställer på så sätt ett klart, partikelfritt vatten utan främmande smaker och lukter.

Råvattnet sugs in underifrån och pressas genom ett partikelförfilter i det första steget. Där avlägsnas grövre partiklar som sand, rost och annan smuts. I mitten av filtret finns den högpresterande jonbytaren. Där mjukgörs vattnet. I samma steg behandlas mineralbalansen med hjälp av den inbyggda magnesiumtekniken. Här får vattnet den behandling som gör det till gourmetvatten. Det tredje steget sker i den nedre delen av filtret. Här finns ett aktivt kol som filtrerar bort oönskade organiska ämnen, klor och främmande lukter och smaker. I det sista steget rinner det behandlade vattnet genom ett partikelfinfilter som avlägsnar alla återstående suspenderade ämnen och fina partiklar. Nu är vattnet redo att behandlas och går in i din maskin för beredning. Resultatet är en ojämförlig, tydlig kaffedoft. Kaffekonnässörer och espressoälskare kommer att känna skillnaden och kommer inte att vilja byta denna upplevelse igen.

Det speciella med detta vattenfilter är den patenterade BWT-magnesiumtekniken. Med den här tekniken mineraliseras vattnet dessutom med smakbäraren magnesium. Förutom den optimala vattenkvaliteten garanterar detta en perfekt kaffesmak och en underbar crema.

Hanteringen är extremt enkel. Filtren har en speciell anslutning och sätts helt enkelt in i intagningsanslutningen i kaffemaskinens vattentank. Se till att avkalka kaffemaskinen innan du använder Bestcup för första gången. Byt filter antingen när du uppmanas att göra det på displayen eller senast efter 2-3 månader. Skölj filtret efter längre uppehåll i drift innan du tar upp kaffe.EAN: 4250266706376
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

BWT water + more GmbH, Walter-Simmer-Straße 4, A-5310 Mondsee, Austria