Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

BWT Bestmax Premium filterpatron M

BWT Bestmax Premium filterpatron M

Berikning med magnesium

Förhindrar kalkavlagringar

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1712,75 kr
(1712,75 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 9149

  • 9149
  • 4250266702262

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Best Water Technology - Premium Filterpatron M BWT Bestmax-filterpatronen används för... mer

Best Water Technology - Premium Filterpatron M

BWT Bestmax-filterpatronen används för avkarbonisering och professionell behandling av kallt vatten. Dess sofistikerade filtersystem minskar effektivt kalkhalten och den totala hårdheten i kranvattnet. Det är viktigt att filtrera kranvattnet för att skydda anslutna apparater som espressomaskiner, kaffemaskiner, ångkokare och iskuber från skadliga kalkavlagringar. Filtrering ger dessutom en betydligt bättre smak och arom i vattnet. Detta beror på att förutom kalkavlagringar även partiklar och negativa lukter och smaker, som klor, avlägsnas. Maten som tillagas med den blir desto godare. Detta beror på att endast rent, klart vatten används, som inte har några mineralförluster alls.

BWT-filterpatroner har den stora skillnaden att de inte bara filtrerar vattnet utan också berikar det med värdefullt magnesium. Detta förbättrar avsevärt mineralbalansen i ditt vatten och neutraliserar pH-värdet. Baristor och restaurangägare runt om i världen insisterar på BWT-filterpatroner. Enligt deras egen information uppnår de ett perfekt resultat endast med vatten som har uppgraderats genom denna filterprocess.

Vattnet passerar genom totalt fem filterprocesser i patronen. Detta för att garantera en optimal vattenkvalitet. I det första steget strömmar råvattnet genom inloppet in i den nedre delen av filterpatronen. Där avlägsnas de minsta smutspartiklarna via ett förfilter. Samtidigt filtreras lukt- och smakämnen som klor bort av ett aktivt kolfilter. I den mellersta delen av patronen avkarboniseras vattnet med hjälp av en jonbytare. Det är också här som anrikningen med magnesium sker. Nu behandlas det nästan färdiga vattnet återigen av aktivt kol och rinner slutligen genom ett sista filter, som installeras i patronens utlopp.

Filterkapaciteten hos en filterpatron är cirka 3800 liter vid en karbonathårdhet på 10°. Den maximala filterkapaciteten beror dock på vattnets hårdhet. Du kan avgöra detta med hjälp av vårt testkit. Du bör byta patronen så snart den maximala flödesvolymen är uppnådd eller den 12:e månaden har överskridits. Filterpatronen är också mycket lätt att använda. Den kan installeras både horisontellt och vertikalt. Vattnet stannar automatiskt när filtret byts ut.EAN: 4250266702262
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

BWT water + more GmbH, Walter-Simmer-Straße 4, A-5310 Mondsee, Austria