
Två Espresso Italiano-certifierade espressokaffen
La Genovese Oro & Di Giampaolo Caffè Maestrale
Det bästa från kaffevärlden
5-7 dagar Artikel nr.: 10959
- Artikel nr.: 10959
Fördelar
- Fri frakt över 1100 kr
- Snabb leverans med DHL
- 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
- Färskvarugaranti
Provset Espresso Italiano Duo
2 x 250g hela espressobönor
Upptäck i det här paketet två av våra finaste espressokaffen, som redan är certifierade av Istituto Espresso Italiano för sin utmärkta smak och kvalitet.
En förstklassig 80/20-blandning från Ancona - och en klassisk, chokladig 80/20-blandning från den liguriska rivieran. Även du kommer att bli förtjust i dessa espressokaffen!
Caffè La Genovese Oro Espresso Italiano-certifierad
Blandningsförhållande: 80 % Arabica / 20 % Robusta
Ett klassiskt italienskt espressokaffe från pittoreska Albenga på den liguriska kusten. Redan med den första klunken av det här kaffet förflyttas du till den lilla staden direkt vid Medelhavet - turkost vatten och en lätt havsbris som bär doften av nyrostat La Genovese-kaffe viner genom gatorna.
Bönorna i La Genovese Oro rostas varsamt, separat och medelstarkt, vilket ger en fyllig och särskilt syrafattig espresso med en fin, nästan gräddig crema. Från koppen utstrålar den en doft av choklad och som blandas i gommen med fina nyanser av nybakat bröd och hasselnöt.
La Genovese Oro kan bryggas i portafilter såväl som i en helautomatisk maskin och har en låg koffeinhalt på endast 1,10 % till 1,30 %. Detta gör den perfekt att njuta av på kvällen.
Mycket låg syrahalt och utan bitterhet - helt enkelt förstklassig!
Det här kaffet tilldelades IIAC:s guldmedalj 2016 för enastående smak och kvalitet och är dessutom certifierat av INEI (Instituto Nazionale Espresso Italiano) som Espresso Italiano.
Di Giampaolo Caffè Maestrale Espresso Italiano-certifierad
Blandningsförhållande: 80 % Arabica och 20 % Robusta.
För Espresso Maestrale låter Di Giampaolo Caffè endast de mest ambitiösa rostarna arbeta. Eftersom endast perfekt hantverk kan skapa en sådan unik blandning. Redan från den första klunken hälsar denna espresso gommen med stark, mörk choklad. Som ackompanjemang finns fruktiga toner av ananas och citrusfrukter. Men även lätt peppriga toner kännetecknar denna espresso.
Den sensoriska analysen visar på en extraordinär friskhet som ges av den lätta fruktiga tonen. Den medelstarka rostningen och andelen robustabönor från Uganda ger Maestrale en vacker crema. Den avnjuts bäst som ren espresso eller med varmt mjölkskum som en cappuccino.
Blandningsförhållande: | 80% Arabica / 20% Robusta |
Typ /Beskaffenhet: | Hela bönor |
Enhet: | Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin |
Koffeininnehåll: | Medel |
Förpackningsstorlek: | 250g |
Region: | Norra Italien |
Rostningsgrad: | Mellan |
Lågt syrainnehåll: | Ja |
Styrka: | Balanserad |
Certifiering: | Espresso Italiano |
D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany