Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Sample set Non Plus Ultra

Espresso Sample set Non Plus Ultra

Dersut Non Plus Ultra 1kg
Andraschko Buena Vista Primèro 1kg
Di Giampaolo Caffè Shamal 1kg

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1238,26 kr
(412,75 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10713

  • 10713

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espressoprovset - Non Plus Ultra 3 x 1000 g premiumbönor "Något som inte kan bli bättre".... mer

Espressoprovset - Non Plus Ultra

3 x 1000 g premiumbönor

"Något som inte kan bli bättre".

Denna definition gäller för dessa tre bästa kaffesorter. De har två saker gemensamt - 100 % Arabica-bönor och en imponerande kvalitet och smak. De är de främsta föremålen i sina respektive rosthus. En enastående utsökt variation av bönor och smaker som är lika komplexa som livet självt väntar på dig. Utmärkt med internationella guldmedaljer och Espresso Italiano-certifieringar. Du får till och med ett av världens dyraste kaffebönor, Jamaica Blue Mountain-bönan, som en sort i Andrascko Buena Vista.

Detta gör denna uppsättning till ett verkligt non plus ultra.

Upptäck vårt mest extraordinära provset och upplev den perfekta espressonjutningen.

Dersut Espresso Non Plus Ultra 1kg

Blandningsförhållande: 100 % Arabica-bönor

Espresson med WOW-faktor är mycket sällsynta. Men här har du den stora turen att få en sådan. Kafferosteriet DERSUT är ett traditionellt familjeföretag i norra Italien. Där har man gjort espresso med passion sedan 1949. Non Plus Ultra är en av de finaste sorterna från Dersut.

Ett verkligt konstverk. All kunskap och erfarenhet har gått till utveckling av denna blandning. Resultatet är en komposition av ädla fruktnoter och unika rostade aromer. Lika förstklassigt som kunskapen gick in i utvecklingen flödar nu espresson i din kopp. Rikt mahognybrunt med en tät krämig krona - mycket sällsynt för en 100 % Arabica. Den utmärkta doften kombinerar med säkerhet fruktiga noter som äpple, bär och citrus med karamell-, vanilj- och kakaoaromer. I smaken är Non Plus Ultra Blend fyllig, harmonisk och imponerar med en perfekt harmoni mellan rostade och fruktiga toner. År 2018 vann Nun Plus Ultra guldmedaljen vid International Coffee Tasting Championships.

Andraschko Buena Vista Primèro 1kg

Blandningsförhållande: 100 % Arabica-bönor

Vad är det som är så speciellt med denna espresso? Den innehåller ett av världens absolut finaste och dyraste kaffesorter - Jamaica Blue Mountain

Den verkligt unika aromintensiteten gör Jamaica Blue till något alldeles speciellt. Buena Vista Primèro drar naturligtvis också nytta av detta. De redan högkvalitativa Arabica-bönorna från Brasilien och Panama har nu fått sällskap av Blue Mountain-bönor från Jamaica i en perfekt balanserad sammansättning. Resultatet är något att vara stolt över: Härliga noter av kex och kakor ackompanjerar Arabicas grundläggande fruktighet. Tack vare den mörka rostningen av bönorna har den här espresson en mycket låg syrahalt och är därför mycket behaglig att dricka.

Di Giampaolo Caffè Shamal 1kg

Blandningsförhållande: 100 % Arabica-bönor

Den ädla Shamal Blend från Di Giampaolo består av 5 Arabica-sorter. De råa bönorna kommer från de bästa kaffeodlingsområdena. Dessa finns i höglandsskogarna i Brasilien, Honduras, Mexiko, Nicaragua och Indien. När bönorna anländer till rosteriet i Ancona, på Italiens östkust, tvättas de och förädlas separat enligt individuella krav. Detta görs försiktigt i en trumrostugn. Espresso Shamal är medium till mörk rostad. Syrorna är därför mycket milda för en ren Arabica-espresso, vilket ger de övriga smakerna mer utrymme att utvecklas. Denna mångfacetterade espresso övertygar med intensiva fruktiga toner och en rad olika nötsmaker. Espresso Shamal är krämig och tjock och flyter över tungan och ger en verklig smakexplosion i gommen.

Tack vare sin utmärkta kvalitet har Caffè Di Giampaolo Shamal certifierats som Espresso Italiano av INEI (Istituto Nazionale Espresso Italiano). Institutet skyddar och främjar äkta espresso och har gjort det sedan 1998.

espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany