Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provpaket Guldig Duo

| 2kg | Hela bönor
Preisgekröntes Duo

Två guldbelönade espressokaffen 

La Genovese Oro & Arditi Caffè Espresso Arabica 

Det bästa från kaffevärlden

10 rabatt
517,92 kr 577,08 kr
(258,96 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 1110

  • 1110

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Guldig Duo - Provpaket 2 x 1000 g hela espressobönor Upptäck två av våra finaste... mer

Guldig Duo - Provpaket

2 x 1000 g hela espressobönor

Upptäck två av våra finaste espressokaffen i det här paketet, som redan har tilldelats minst en guldmedalj av International Institute of Coffee Tasters (IIAC) för sin enastående smak och bästa kvalitet.

En 100 % Arabica-blandning från Roms hjärta - och en klassisk, chokladig 80/20-blandning från den liguriska rivieran. Även du kommer att bli förtjust i dessa kaffesorter!

Caffè La Genovese Oro

Blandningsförhållande: 80 % Arabica / 20 % Robusta

Ett klassiskt italienskt espressokaffe från pittoreska Albenga på den liguriska kusten. Direkt vid den första klunken av det här kaffet förflyttas du till den lilla staden direkt vid Medelhavet - turkost vatten och en lätt havsbris som bär doften av nyrostat La Genovese-kaffe genom gatorna. 

Bönorna i La Genovese Oro rostas varsamt, separat och medelstarkt, vilket ger en fyllig och särskilt syrafattig espresso med en fin, nästan gräddig crema. Från koppen utsöndras det en doft av choklad som i gommen blandas med fina nyanser av nybakat bröd och hasselnöt. 

La Genovese Oro kan bryggas i portafilter såväl som i en helautomatisk maskin och har en låg koffeinhalt på endast 1,10 % till 1,30 %. Detta gör den idealisk att njuta av på kvällen. 

Mycket låg syrahalt och utan bitterhet - helt enkelt förstklassig!

Det här kaffet tilldelades IIAC:s guldmedalj 2016 för enastående smak och kvalitet och är dessutom certifierat som Espresso Italiano av INEI (Instituto Nazionale Espresso Italiano).

Arditi Caffè Espresso Arabica

Blandningsförhållande: 100 % Arabica

Ett espressokaffe av 100 % Arabicabönor som är mer harmoniskt och intensivt än nästan alla andra. Med hjälp av de bästa råkaffen från Peru, Colombia, Panama, Costa Rica och Brasilien skapar rosteriet Arditi Caffè denna oemotståndliga blandning. 

En balanserad och harmonisk munkänsla kompletterar den söta, fruktiga, intensiva och samtidigt nyanserade smaken. En underbar, långvarig och fyllig eftersmak avrundar denna italienska espressoupplevelse. 

För sin enastående smak har Arditi Espresso Arabica redan tilldelats guldmedaljen av International Institute of Coffee Tasters (IIAC) tre gånger, samt silvermedaljen av Olymp Awards.

Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 2kg
Certifiering: Gold Medal
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Dacatè srl, Via S. Giorgio 1, 00040 Ardea, Rome, Italy