3-5 dagar Artikel nr.: 1150
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1150
3-5 dagar Artikel nr.: 1151
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1151
3-5 dagar Artikel nr.: 1643
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1643
3-5 dagar Artikel nr.: 10118
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10118
3-5 dagar Artikel nr.: 1256
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1256
3-5 dagar Artikel nr.: 10221
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10221
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10117
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10117
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1863
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1863
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 4271
Artikel nr.: 4271
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 4272
Artikel nr.: 4272
Martella Caffè - Ett insidertips bland espressokännare
Familjen Martella har i generationer arbetat som baristor och rostare på viktiga italienska caféer innan de startade sin egen verksamhet för några år sedan. Caffe Martellas ursprung går tillbaka till farfar Azeglio Martella, som öppnade ett apotek i Castelli Romani på 1940-talet och drev en bar och ett rosteri i Ciampino på 1950-talet.
I dag är det barnbarnen som framgångsrikt för traditionen vidare. Även om det fortfarande är ett litet företag, rostar Giancarlo Martellas familjerosteri de bästa råvarorna med stor ansträngning, traditionellt och för hand ... och resultatet är espresso som har avancerat till absoluta toppskiktet på kaffemarknaden. Allt är verkligen rätt här: urval av bönor, rostning, blandning!
För att uppnå bästa möjliga egenskaper hos varje bönsort rostas varje sort separat och långsamt (mellan 12 och 25 minuter) i den roterande trumrosten innan dem blandas, vilket säkerställer den optimala rostningsgraden för varje kaffeböna och därmed ger den bästa kvaliteten. Luftkylning och noggrann blandning avslutar processen innan kaffet paketeras.