15% rabatt på Mocambo Gran Bar | 10% rabatt på provset med guldmedalj
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provpaket Prisbelönt Trio

| 750g | Hela bönor
Provpaket Prisbelönt Trio

Tre guldbelönade espressoblandningar

Alunni Luigina, Arditi Espresso Arabica och Golden Brasil Black

Perfekt för provsmakning eller för att ge i present

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
295,99 kr
(394,65 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1111

  • 1111

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espressoprovset "Prisbelönad trio"  3 x 250 g hela espressobönor Låt dig inspireras av... mer

Espressoprovset "Prisbelönad trio" 

3 x 250 g hela espressobönor

Låt dig inspireras av dessa tre oöverträffade espressokaffen. Alla tre har redan övertygat International Institute of Coffee Tasters (IIAC) med sin enastående smak, utmärkta kvalitet och bästa arom och har var och en tilldelats minst en guldmedalj. 

Oavsett om du föredrar klassiskt intensivt eller fylligt och balanserat - med dessa tre kaffesorter kommer alla att hitta sin smak! 

 

Alunni Caffé Luigina 

250 g hela espressobönor i burk

Blandningsförhållande: 80 % Arabica / 20 % Robusta

Med den här espressoblandningen har Alessia Alluni hedrat sin mor Luigina genom att namnge det speciella kaffet efter henne.

Luigina trollar fram hela världen i din kopp. Åtta utsökta sorter från hela världen kombineras i den här blandningen. Arabicasorternas ursprungsländer är bland annat Kenya, Brasilien, Peru, Nepal, Santa Domingo och Puerto Rico. Robustabönorna kommer från Indien (India Kaapi Royale) och Kuba. Tack vare den aromrika Kaapi Royale, som odlas i de näringsrika bergen i Baba Budan, blir Luigina oöverträffligt krämig med en mycket fin crema.

Alunni Caffés Luigina fungerar perfekt tillsammans med mjölk. Trots sin imponerande smakprofil omsluter den gommen. Aromer av rostade nötter, nybakat bröd och toast slår ut. Dessa smaker förfinas med toner av stenfrukt och blommor, som också kommer perfekt till sin rätt i en espresso. Tack vare den särskilt skonsamma och separata långtidsrostningen har syrorna i Luigina reducerats till minimum.

Alunni Luigina har redan tilldelats tre guldmedaljer för sin enastående smak och höga kvalitet (2019, 2020 och 2021).

 

Arditi Caffè Espresso Arabica

250 g hela espressobönor i burk

Blandningsförhållande: 100 % Arabica 

Ett klassiskt italienskt espressokaffe - aromatiskt, intensivt och 100 % Arabica.

Med Espresso Arabica visar Arditi Caffè än en gång att det inte krävs ett Robusta-kaffe för att skapa en blandning med perfekt arom och intensiv smak. 

Arditis mästerrostare rostar Espresso Arabica med hjälp av endast de finaste råkaffen från Brasil Santos, Colombia, Costa Rica, Panama och Peru. De enskilda kaffesorterna rostas separat och särskilt skonsamt under lång tid. Detta garanterar att alla krav på sorterna uppfylls och att den syra som ingår reduceras tills den knappt är märkbar.

Denna blandning från Roms hjärta är aromatisk med toner av mörk choklad och söta kryddor. Tillsammans med fruktiga, blommiga nyanser som påminner om hibiskus framträder en behagligt intensiv smak. Ett kaffe som liknar dem som serveras på espressobarerna i Rom. 

Arditi Espresso Arabica har redan tilldelats guldmedalj av International Institute of Coffee Tasters (IIAC) tre gånger och silvermedalj av Olymp Awards för sin enastående smak och mästerliga rostning.

 

Golden Brasil Black 

250 g hela espressobönor i burk

Blandningsförhållande: 80 % Arabica / 20 % Robusta

Golden Brasil Black är ett unikt espressokaffe som består av råkaffen från världens mest kända odlingsområden. Dess Arabica-bönor kommer från familjeägda plantager i Brasilien och Centralamerika, medan dess Robusta-bönor kommer från Indien och Uganda.

Omisskännligt fylligt och klassiskt intensivt - med Golden Black skapar rostningsmästarna på Golden Brasil ett espressokaffe som imponerar med ett brett spektrum av aromer och smaker som håller högsta kvalitet.

I smaken sticker Golden Brasil Black ut med fyra fängslande och klassiskt starka aromer. Förutom chokladiga toner är även blommiga och fruktiga toner tydliga, tillsammans med en antydan till bittermandel.

Tack vare en strikt separat långtidsrostning av råkaffet innehåller den här blandningen knappt någon syra och dess koffeinhalt ligger också på den nedre halvan. Detta gör den perfekt att njuta av vid vilken tidpunkt som helst på dagen. 

För sin enastående kvalitet har Golden Brasil Black redan tilldelats guldmedalj av International Institute of Coffee Tasters (IIAC) tre gånger (Asien 2017, Italien 2020 och 2021).

 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 750g
Certifiering: Gold Medal
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany