15% rabatt på Provset Puro Arabica | Upptäck jubileumsblandningen från La Genovese med 10% rabatt
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provset Espresso Deluxe

| 3kg | Hela bönor
Probierset Espresso Deluxe

3 x 1000 espressobönor

Mondi The Bocs, TRE FORZE! och Essse Masini

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1144,45 kr
(381,48 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10875

  • 10875

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Provset - Espresso Deluxe Njut av tre av våra bästa espressosorter med vårt provset Espresso... mer

Provset - Espresso Deluxe

Njut av tre av våra bästa espressosorter med vårt provset Espresso Deluxe. Oavsett om de är guldbelönade eller har Espresso Italiano-certifikationen imponerar dessa tre kaffesorter inte bara med sina utmärkelser, utan framför allt med sin utsökta smak.

 

Mondicaffè The Bocs

1000g hela espressobönor

Franco Mondi, son till Mondicaffés grundare och rostmästare, har investerat all sin kunskap och mångåriga erfarenhet i denna helt nya blandning.

Mondi köper råkaffet direkt från små kaffeodlingar. Sex förstklassiga sorter blandas här i perfekt harmoni. Resultatet är ett fylligt, otroligt krämigt kaffe som är mycket harmoniskt och med stor smakrikedom. Vi blev så nöjda och överraskade att vi först inte kunde tro att det här är en espresso av 100% arabicabönor. Hittills har vi bara stött på så mycket djup och balans från blandningar med ett visst robusta-innehåll.

 

TRE FORZE! Espressokaffe

1000g hela espressobönor

TRE FORZE! utvecklar sin speciella arom genom att rostas över olivträ som har berikats med mineraler från lavabotten runt Etna. Den perfekta blandningen av de finaste premiumbönorna från världens bästa odlingsområden, samt omsorg och kvalitet vid rostningen, gör TRE FORZE! till ett kaffe av premiumklass. 

Den exakta blandningen är topphemlig, men en sak är känd: Arabicabönor har företräde i den här blandningen och förädlas med en mindre andel robustabönor av högsta kvalitet.

 

Essse Caffè Masini Espressokaffe - Espresso Italiano

1000g hela espressobönor

Kafferosteriet Essse Caffè grundades 1979 i Bologna av familjen Segafredo. Idag ägs företaget fortfarande av familjen. De har än i dag förblivit trogen traditionen att rosta kaffe för hand - bönorna rostas separat, försiktigt och långsamt i den roterande trumrostaren och kyls sedan i luften.

Bönorna i den här blandningen är mörka och jämnt rostade. De utstrålar en chokladig och intensiv arom. Smaken av Masini är också fängslande med chokladiga toner samt en kvardröjande kryddighet i slutet och en fyllig kropp. Tack vare robustabönorna bildas en frodig crema i en hasselnötsbrun färg.

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 3kg
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany