Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provset Jamaica Blue Mountain

| 2kg | Hela bönor
Probierset Jamaica Blue Mountain Espresso

2 x 1000g hela espressobönor

båda med 5% Jamaica Blue Mountain

Passalacqua Harem & Kenon Karamell

5 rabatt
828,92 kr 872,55 kr
(414,46 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10470

  • 10470

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Provset 100% Arabica (med Jamaica Blue Mountain) Dessa 100% Arabica-blandningar visar upp... mer

Provset 100% Arabica (med Jamaica Blue Mountain)

Dessa 100% Arabica-blandningar visar upp arabicasortens bästa sida.

Från fruktiga och söta smaknoter till aromer av mörk choklad, dessa kaffesorter tar dig med på en resa genom arabicabönans mångsidighet.

Det särskilda med dessa kaffesorter är att de har förädlats med vardera 5% av världens kanske mest värdefulla sortens arabicabönor - Jamaica Blue Mountain. Denna sort växer, som namnet antyder, endast i höglandsregionerna i Jamaica och är känd för sin ojämförligt fruktiga och intensiva arom.

Detta set består av:

 

Kenon Caffè Caramel med 5% Jamaica Blue Mountain

1000g hela bönor

Den traditionella napolitanska mörkrostningen ger ett espressokaffe med låg syrahalt och lite koffein, men desto mer volym och smak. Blandningen består av 5 sorters arabicabönor. Naturligtvis rostas varje sort individuellt och skonsamt enligt respektive rostningsprofil, så att man får ut maximalt av varje böna.

Upplev den stora njutningen av Kenon Caramel med 5% Jamaica Blue Mountain. Denna enastående espressokreation kombinerar strängt utvalda arabicabönor från Guatemala, Costa Rica, El Salvador och Brasilien med en delikat nypa av det exklusiva kaffet Jamaica Blue Mountain. 

Kenon Caffè lägger stor vikt vid urvalet och kvaliteten på kaffebönorna. Tack vare goda relationer med kaffebönderna kan Kenon välja ut de bästa bönorna som garanterar högsta kvalitet genom noggrann odling och skörd.

Jamaica Blue Mountain-kaffet är känt för sin exceptionella smak och höga kvalitet. Bönorna odlas på Jamaicas bördiga högland och kännetecknas av milda fruktiga toner, fyllig kropp och sammetslen konsistens. Jamaica Blue Mountain ger Kenon Caramel en distinkt ton som skapar en storslagen smakupplevelse.

Blandningens smak är en harmonisk kombination av noter av rostad karamell, subtila chokladtoner och en hint av fruktig sötma. Varje kopp av detta premiumkaffe bjuder på en rik smakupplevelse som förför varje kaffeälskare.

 

Passalacqua Harem

Sorten "Harem" är den mest värdefulla av Passalacquas skapelser. Endast de finaste Arabicabönorna från höglandet används i denna balanserade blandning. Naturligtvis rostas varje Arabica-sort separat enligt sin egen rostningsprofil och blandas först därefter med de andra bönorna för att skapa denna underbara blandning som saknar motstycke.

En kaffegenjutning du inte kan motstå!

Stefano från Passalacqua rekommenderar följande inställning för Harem i portafilter:

Mängd malet kaffe: 8 g per portion.

Vattentemperatur: 92 C° - 93 C°.

Vattnets hårdhet: ca 9°d

Blandningsförhållande: 100% Arabica
Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 2kg
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany