Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Sant'Eustachio il Caffè

Sant'Eustachio il Caffè
chokladig, nötig, maltig & Mild

Exceptionellt kaffe från Rom

150 ESE Pods, 7g vardera

Passar inte för Senseo- och Lavazza-systemet

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
712,29 kr
(678,37 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader
05.2024 05.2026

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10490

  • 10490

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
ESE Espressopods från Sant'Eustachio  150 ESE Pods, 7g vardera Sedan år 1938 har... mer

ESE Espressopods från Sant'Eustachio 

150 ESE Pods, 7g vardera

Sedan år 1938 har Sant'Eustachio bevarat rostningstraditionen för en perfekt espresso. Det allra viktigaste - bönornas kvalitet. Bara arabicabönor av bästa sort klarar bröderna Raimando och Roberto Riccis höga kvalitetskrav för denna 100% Arabica-blandning. Ett besök på deras lilla men fina bar i hjärtat av Rom är ett måste för alla kaffeälskare. Den hemliga och redan legendariska blandningen Gran Caffe har en smak som ingen annan. Precis som för i tiden rostas bönsorter av högsta klass separat över vedeld innan de blandas. 

 

Följande arabicasorter ingår:

Brasilianskt kaffe - Sul de Minas

Bönornas torkas naturligt i solen, vilket bevarar deras smak på ett utmärkt sätt. Ett väldigt komplext kaffe med lätt syra och fyllig smak.

Kaffe från ön St. Helena - en sann gourmetspecialitet 

Varje vecka plockas endast de bästa kaffebären. På så sätt blir kvaliteten på skörden unik. Bönorna har en perfekt balans mellan syra och kropp. En väldoftande bukett med inslag av blommor och fruktighet. Den medelfylliga kroppen påminner om choklad och kryddor.

Kaffe från Dominikanska republiken

Varma havsströmmar och ihållande luftströmmar gynnar kvaliteten på dessa bönor från Guaigui. Kaffet imponerar med sin fyllighet och kakaoarom. Lite syra och anmärkningsvärd krämighet gör kaffet perfekt för en espresso.

Bourbon från Galapagosöarna

Sedan 140 år odlas sorten Bourbon på ön. Här får växten perfekt klimat för att utvecklas till ett toppkaffe. Vulkanisk jord och en hög mineralhalt bidrar till denna utmärkta kvalitet. I harmoni med naturparadiset odlas plantorna ekologiskt. 

Kaffe från Guatemala - rättvis handel

Befolkningen i Chajul består till 92% av ursprungsbefolkning. Kaffeproduktionen står för 80% av deras inkomster. Genom initiativ för rättvis handel säljer de små samhällena idag kaffet direkt till utlandet. Tidigare behövde de sälja det till mellanhänder för låga priset. Det mycket fina kaffet kommer från kontrollerad ekologisk odling. 

Ekologiskt kaffe från Sidamo, Etiopien

Perfekt geografi och idela klimatförhållanden i kaffets ursprungsland gör Sidamo till ett väldigt intressant kaffe för finsmakare. En djupt kryddig doft utsöndras från dessa små bönor vilket kompletteras med aromer av choklad och vin. Noter av blommor och citrus med en klar, ljus syra avrundar njutningen.

 

Med stor omsorg och kunskap om rostningskraven för dessa högklassiga sorter skapas gourmetsorten Sant'Eustachio Gran Caffe, vars exakta blandningsförhållande förblir en hemlighet.

 

Antal pods / kapslar: 150
Blandningsförhållande: 100% Arabica
Arom: chokladig, nötig, maltig
Typ / Beskaffenhet: ESE pods
Enhet: Podsmaskin
Koffeinhalt: Lågt
Region: Centrala Italien
Rostningsgrad: Mellan
Styrka: Mild
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Sant’Eustachio il Caffè S.r.l, Piazza Sant’ Eustachio, 82, 00186 Roma, Italy