Rosterivecka - 8% rabatt på allt från Carroux | Veckans deal - Provset Mozzafiato med 15% rabatt
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Provset Insidertips

| 1kg | Hela bönor
NY
Probierset Geheimtipp

Fyra små förpackningar för provsmakning i ett set

Upptäck nytt och spara pengar med riktiga insidertips 

Beställ billigt nu!

 

10 rabatt
325,74 kr 362,19 kr
(325,74 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 1067

  • 1067

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Riktiga insidertips - Provset Espressokaffe  4 x 250g hela bönor Fyra espressokaffen i... mer

Riktiga insidertips - Provset Espressokaffe 

4 x 250g hela bönor

Fyra espressokaffen i provset - riktiga insidertips. Med La Genovese Oro, Di Giampaolo Maestrale, Moka Efti Extra Bar och Golden Brasil Black får du fyra utvalda sorter som inte bara imponerar på oss, utan även på våra kunder. Riktiga insidertips som du bara hittar hos oss. 

La Genovese Oro

Ett kaffe som imponerar med en fyllig kropp, förföriska aromer av rostat bröd, hasselnöt och choklad. Den fina, nästan gräddiga creman gör denna espresso oemotståndlig.

Perfektion i varje kopp: Oavsett om det är i en portafiltermaskin eller helautomat, La Genovese Oro lyckas ständigt. Med en låg koffeinhalt på mellan 1,1 och 1,3% passar kaffet perfekt för alla tider på dagen. 

Smak utan kompromisser: Fri från bitterhet och särskilt låg syra - ren njutning. 

Certifierad kvalitet: La Genovese Oro har certifierats som äkta Espresso Italiano av INEI (Instituto Nazionale Espresso Italiano).

Upplev en perfekt blandning av 80% Arabica och 20% Robusta i denna praktiska provsmakningsstorlek!

Di Giampaolo Maestrale

Maestrale Espresso är namngiven efter den starka vinden "Mistral" i Rhônedalen, som härstammar från det italienska ordet för ”mästerlig”. Detta espressokaffe lever helt klart upp till sitt namn.

Bara de bästa rostmästarna skapar den blend av 80% arabicabönor och 20% robustabönor. Resultatet är en medelkraftig espresso med kännbara chokladaromer, förfinat genom nyanser av citrusfrukt och nougat. 

De ugandiska robustabönorna bidrar med en imponerande crema, perfekt för espresso och cappuccino. För din mästerliga smak och traditionella italienska kvalitet har Maestrale certifierats som äkta Espresso Italiano.

Moka Efti Extra Bar

Bönornas ursprung: Colombia, Brasilien, Etiopien, Indien, Tanzania, Guatemala

70% Arabica | 30% Robusta

Rostningsgrad: Mellanmörk

Denna espresso fängslar med en vacker crema, balanserad lätt fruktig syra och aromer av mörk choklad. Tillräckligt stark för cappuccino och mild nog för helautomater. Den längre rosttiden eliminerar bitterheten - perfekt för en lång kopp.

Golden Brasil Black

80% Arabica | 20% Robusta

Golden Brasil Black Espresso förenar arabicabönor från familjeledda plantager i Brasilien och Centralamerika med robustabönor från Indien och Uganda. Denna blandning från välrenommerade odlingsregioner skapar en fyllig och klassiskt intensiv smakexplosion. Med fruktiga och blommiga toner, aromer av mörk choklad och en nyans av bittermandel är detta kaffe en njutning för alla sinnen. Bönorna rostas traditionellt i en trumrost, på medeltemperatur, separat sort för sort innan de komponeras till denna blandning. Golden Brasil Black är perfekt för alla tider på dagen och har tilldelats IIACs guldmedalj flera gånger. 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 1kg
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany