
5-7 dagar Artikel nr.: 10592
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10592

5-7 dagar Artikel nr.: 10223
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10223

5-7 dagar Artikel nr.: 10168
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10168

5-7 dagar Artikel nr.: 10414
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10414

5-7 dagar Artikel nr.: 10222
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10222

5-7 dagar Artikel nr.: 10591
Arom: blommig, fruktig
Artikel nr.: 10591

5-7 dagar Artikel nr.: 10593
Arom: nötig, maltaktig
Artikel nr.: 10593

5-7 dagar Artikel nr.: 10417
Artikel nr.: 10417

5-7 dagar Artikel nr.: 10415
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10415

5-7 dagar Artikel nr.: 10416
Arom: nötig, maltaktig
Artikel nr.: 10416

5-7 dagar Artikel nr.: 10418
Arom: chokladig, maltaktig
Artikel nr.: 10418

5-7 dagar Artikel nr.: 10677
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10677

5-7 dagar Artikel nr.: 10635
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10635

5-7 dagar Artikel nr.: 10169
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10169

5-7 dagar Artikel nr.: 10290
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10290

5-7 dagar Artikel nr.: 10541
Arom: chokladig, maltaktig
Artikel nr.: 10541

5-7 dagar Artikel nr.: 10171
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10171

12-14
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter som inte är i lager kan leveranstiden för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 10806
Arom: chokladig, nötig, blommig
Artikel nr.: 10806

12-14
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter som inte är i lager kan leveranstiden för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 10805
Arom: chokladig
Artikel nr.: 10805

5-7 dagar Artikel nr.: 10678
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10678

5-7 dagar Artikel nr.: 1286
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1286

5-7 dagar Artikel nr.: 10618
Artikel nr.: 10618

5-7 dagar Artikel nr.: 10617
Artikel nr.: 10617

5-7 dagar Artikel nr.: 10520
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10520

5-7 dagar Artikel nr.: 1287
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1287

5-7 dagar Artikel nr.: 10049
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 10049

5-7 dagar Artikel nr.: 10953
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10953

5-7 dagar Artikel nr.: 10773
Arom: chokladig, nötig, maltaktig
Artikel nr.: 10773

5-7 dagar Artikel nr.: 10775
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10775

5-7 dagar Artikel nr.: 10774
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10774

5-7 dagar Artikel nr.: 10776
Arom: blommig
Artikel nr.: 10776

5-7 dagar Artikel nr.: 10566
Arom: chokladig, nötig, maltaktig
Artikel nr.: 10566

5-7 dagar Artikel nr.: 10567
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10567

5-7 dagar Artikel nr.: 10568
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10568

5-7 dagar Artikel nr.: 10570
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 10570

5-7 dagar Artikel nr.: 10571
Arom: chokladig, nötig, blommig, fruktig
Artikel nr.: 10571
Instituto Nazionale Espresso Italiano (INEI)
Introduktion
Espresso uppfanns i Italien för länge sedan och är numera uppskattat över hela världen. Ekonomiska intressen står ofta i förgrunden. Sedan början har det dock funnits människor som av ren passion har fört vidare sina djupa kunskaper om kafferostning från generation till generation. Dessa människor vill skydda det stora arvet från den unika italienska espressokulturen.
INEI:s historia
Sedan 1998 har det italienska nationella espressoinstitutet belönat hög espressokvalitet med denna certifiering. En utmärkt espresso är inte resultatet av en enkel mekanisk process, utan en produkt som återspeglar passionen och kunnandet hos de människor som skapat den.
Institutets mål är att bevara och främja denna kvalitetsstandard. Certifieringen är avsedd att ge espressoälskare en referens och vägledning för att bedöma olika espressoblandningar.
Normer för att bedöma ett espressokaffe av högsta kvalitet
Institutet bildades 1998 efter tre års forskningsarbete. Syftet var att definiera en standard för särskilt god och äkta italiensk espresso. I samarbete med det internationella kaffeinstitutet, experter på kaffesmakning och professorer från universiteten i Udine och Turin samt genom tusentals konsumenttester och laboratorietester har man kommit fram till objektiva och mätbara egenskaper hos en äkta italiensk espresso.
För att uppnå den höga kvalitet som krävs för att få denna certifiering måste kaffeblandningen, den använda utrustningen och den kvalificerade personalen hålla en hög nivå. Om man som konsument ser etiketten "Espresso Italiano" kan man vara säker på att alla kriterier har kontrollerats och testats. Espresso Italiano-certifierade kaffen lever upp till de höga förväntningarna.