3-5 dagar Artikel nr.: 10740
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10740
3-5 dagar Artikel nr.: 10743
Arom: nötig
Artikel nr.: 10743
3-5 dagar Artikel nr.: 10741
Arom: maltig, fruktig
Artikel nr.: 10741
3-5 dagar Artikel nr.: 10742
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10742
3-5 dagar Artikel nr.: 10247
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10247
3-5 dagar Artikel nr.: 10217
Arom: chokladig, nötig, fruktig
Artikel nr.: 10217
3-5 dagar Artikel nr.: 10248
Arom: chokladig
Artikel nr.: 10248
3-5 dagar Artikel nr.: 10249
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 10249
3-5 dagar Artikel nr.: 10900
Arom: chokladig, nötig, maltig, fruktig
Artikel nr.: 10900
3-5 dagar Artikel nr.: 10899
Arom: chokladig, blommig, fruktig
Artikel nr.: 10899
3-5 dagar Artikel nr.: 10250
Arom: chokladig, blommig, fruktig
Artikel nr.: 10250
3-5 dagar Artikel nr.: 10779
Arom: chokladig, nötig, fruktig
Artikel nr.: 10779
3-5 dagar Artikel nr.: 1191
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 1191
3-5 dagar Artikel nr.: 1192
Arom: chokladig, nötig, fruktig
Artikel nr.: 1192
3-5 dagar Artikel nr.: 1470
Arom: chokladig, nötig, fruktig
Artikel nr.: 1470
3-5 dagar Artikel nr.: 1471
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 1471
3-5 dagar Artikel nr.: 1475
Arom: chokladig, nötig, fruktig
Artikel nr.: 1475
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10898
Arom: chokladig, blommig, fruktig
Artikel nr.: 10898
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10778
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10778
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2961
Artikel nr.: 2961
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2962
Artikel nr.: 2962
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2963
Artikel nr.: 2963
Golden Brasil Coffee - ett varumärke från Dacatè Srl.
Dacatè Srl. är ett italienskt företag som specialiserar sig på att rosta kaffe. År 2015 blev det ISO 9001-certifierat för första gången. Dacatè är alltid på jakt efter råkaffe av högsta kvalitet. Det har lett dem till några av världens bästa kaffeplantager i Guatemala, Colombia, Brasilien, Kenya och Jamaica. Där kan odlarna erbjuda bönor av högsta kvalitet.
Produktionsprocessen hos Dacatè har förblivit enligt traditionen. De importerade råbönorna tvättas och förädlas sedan försiktigt i en trumrost. Rostningen sker separat för varje sort. Detta är viktigt eftersom varje typ av böna har olika krav och behöver sin egen temperatur och tid för att utveckla sina fulla aromer. Bara genom höga krav från rostarna kan kunden lita på att alltid få samma goda resultat. Sedan 2017 har Dacatè även certifierats för ekologiskt, halal- och kosherrostat kaffe.