
3-5 dagar Artikel nr.: 1112
Arom: chokladig, nötig, blommig
Artikel nr.: 1112

3-5 dagar Artikel nr.: 10634
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 10634

3-5 dagar Artikel nr.: 1113
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1113

3-5 dagar Artikel nr.: 10636
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 10636

3-5 dagar Artikel nr.: 10732
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10732

3-5 dagar Artikel nr.: 10637
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 10637

3-5 dagar Artikel nr.: 10606
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 10606

3-5 dagar Artikel nr.: 10733
Arom: mandel
Artikel nr.: 10733

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10699
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10699

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10635
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10635

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10970
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10970

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10701
Artikel nr.: 10701

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2825
Artikel nr.: 2825
Caffè Trucillo - i Salerno sedan 1950
Nu som då är uppdraget att producera högkvalitativt kaffe, men framför allt att sprida den italienska espressokulturen.
Trucillos grundare
Trucillo Caffès historia börjar för mer än 70 år sedan, när grundaren Cesare Trucillo upptäcker sin passion för kafferostning. År 1950 började Cesare rosta kaffe i sitt hem nära Amalfikusten. Han förpackade det sedan i papperspåsar och levererade till barer i närområdet och även till vänner. Kaffet blev snabbt mycket populärt och efter några år föddes Caffè Moka Salerno.
Matteo Trucillo, Cesares son, anslöt sig också en tid senare till företaget och visade stor vilja att följa sin fars väg. År 1988 ändrade Matteo namnet från Caffè Moka Salerno till Cesare Trucillo Spa så att företaget också skulle förknippas med familjenamnet och dess värderingar.
Trucillo strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet i sina produkter och skapar blandningar som är anpassade till konsumenternas mest varierande förväntningar och behov. Det är något som endast kan uppnås om alla medarbetare drivs av passion med höga ambitioner för produktionen. Varje steg, från inköp av det gröna kaffet till förpackandet av de rostade bönorna, utförs med största noggrannhet.
Trucillo köper de högkvalitativa arabica- och robustabönorna från odlingsländer på tre kontinenter. Central- och Sydamerika, Afrika och Asien. Där väljs de mest oklanderliga bönorna ut och förbereds sedan för vidare transport till Italien.
Frekventa kvalitetskontroller av råkaffet och den färdiga produkten säkerställer Trucillos kaffes konstanta kvalitet.
På detta sätt har Trucillo Caffè, tack vare sina principer om tradition, innovation, kunskap och passion för kvalitet, redan skaffat sig en säker plats på marknaden i mer än 30 länder runt om i världen.
Det noggranna urvalet av bönor på upp till sju sorter i en blandning, tillsammans med den skonsamma rostningsprocessen, ger ett resultat som kännetecknas av en sammetslen kropp, blommiga till chokladiga smaker och långvarig crema.