Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

BWT Bestmax Premium Filterpatron M

BWT Bestmax M

Berikning med magnesium

Förhindrar kalkavlagringar

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1523,56 kr
(1523,56 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 9208

  • 9208
  • 4250266700060

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Best Water Technology - Premium Filterpatron M BWT Bestmax-filterpatronen används för... mer

Best Water Technology - Premium Filterpatron M

BWT Bestmax-filterpatronen används för avkolning och professionell behandling av kallt vatten. Dess sofistikerade filtersystem reducerar effektivt kalkinnehållet och den totala hårdheten i kranvattnet. Att filtrera kranvattnet är viktigt för att skydda anslutna apparater som espressomaskiner, kaffemaskiner, ångkokare eller iskubermaskiner från skadliga kalkavlagringar. Dessutom garanterar filtrering en betydligt bättre smak och arom av vattnet. Detta beror på att även partiklar och negativa lukter och smaker, t.ex. klor, avlägsnas. Den mat som tillagas med vattnet blir desto godare. Detta beror på att endast rent, klart vatten används, som inte har några som helst mineralförluster.

Den största speciella egenskapen hos BWT-filterpatronerna är att de inte bara filtrerar vattnet utan också berikar det med värdefullt magnesium. Detta förbättrar avsevärt mineralbalansen i ditt vatten och neutraliserar pH-värdet. Baristorganisationer och restauratörer runt om i världen uppskattar BWTs filterpatroner. Enligt deras egen utsago uppnår de bara ett perfekt resultat med vatten som har uppgraderats genom denna filterprocess.

Vattnet passerar genom totalt fem filterprocesser i patronen. Detta för att garantera en optimal vattenkvalitet. I det första steget rinner vattnet genom inloppet in i den nedre delen av filterpatronen. Där avlägsnas de minsta smutspartiklarna via ett förfilter. Samtidigt filtreras lukt- och smakämnen som t.ex. klor bort av ett aktivt kolfilter. I den mellersta delen av patronen avkolas vattnet med hjälp av en jonbytare. Det är också här som anrikningen med magnesium sker. Nu behandlas det nästan färdiga vattnet återigen av en aktivt kol och rinner slutligen genom ett sista filter, som är installerat i patronens utlopp.

Filterkapaciteten hos en filterpatron är ca 3800 liter vid en karbonathårdhet på 10°. Den maximala filterkapaciteten beror dock på ditt vattens hårdhet. Du kan fastställa detta med hjälp av vårt testkit. Du bör byta patronen så snart den maximala flödesvolymen uppnås eller den 12:e månaden överskrids. Filterpatronen är också mycket lätt att använda. Den kan installeras både horisontellt och vertikalt. Vattnet stannar automatiskt när filtret byts ut.EAN: 4250266700060
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

BWT water + more GmbH, Walter-Simmer-Straße 4, A-5310 Mondsee, Austria