3-5 dagar Artikel nr.: 1242
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 1242
20-23
dagar
Längre leveranstider
Om din beställning innehåller produkter med längre leveranstid kommer leveransen för hela beställningen ta längre tid. Artiklar som finns i lager kan inte skickas tidigare.
Artikel nr.: 1570
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1570
3-5 dagar Artikel nr.: 1145
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1145
3-5 dagar Artikel nr.: 1147
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1147
3-5 dagar Artikel nr.: 1243
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 1243
3-5 dagar Artikel nr.: 1146
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1146
3-5 dagar Artikel nr.: 1148
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1148
3-5 dagar Artikel nr.: 1718
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1718
3-5 dagar Artikel nr.: 1719
Arom: maltig, blommig
Artikel nr.: 1719
3-5 dagar Artikel nr.: 1231
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1231
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1477
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1477
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1717
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 1717
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1569
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1569
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1478
Arom: chokladig, blommig
Artikel nr.: 1478
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10075
Arom: chokladig, nötig
Artikel nr.: 10075
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1387
Arom: chokladig
Artikel nr.: 1387
Kvalitetskaffe från Mokaflor - med tradition in i framtiden
Rosteriet Mokaflor tillhörde ursprungligen en livsmedelsgrupp som var aktiv redan på 1930-talet, men sedan krigsslutet har det drivits som ett familjeföretag.
Mokaflor importerar de gröna kaffebönorna direkt från odlingsländerna - framför allt Brasilien, Colombia och Guatemala - där de varje år tecknar nya distributionsavtal med samma producenter, som de sedan länge har fullt förtroende för när det gäller kvalitetsnivå och kontinuitet.
Bearbetningen sker i följande faser: Varje leverans av råkaffe kontrolleras genom att några provbönor rostas och provas. Kaffet rostas sedan i en så kallad "separationsprocess", där varje bönsort rostas separat med hänsyn till dess ideala rostningspunkt. För att göra detta använder Mokaflor en rostningsmaskin med en roterande trumma där kaffet långsamt och gradvis värms upp. Tack vare denna noggranna behandling utvecklar kaffet sina bästa egenskaper och får gradvis sin bruna färg.
I nästa steg sorteras kaffet och blandas med hjälp av lämpliga maskiner för att garantera absolut renhet och enhetlighet hos de olika bönorna som utgör blandningen. Efter att kaffet har blandats läggs det för att "vila" i cirka 10 dagar för att utveckla sin kropp och få en avrundad smak. Innan de förpackas så testas blandningen i en professionell espressomaskin.
Flexibilitet står alltid i fokus för Mokaflor
Kaffebönornas ursprung, den mångåriga erfarenheten av att bearbeta dem, de arbetsmetoder som används och den precision med vilken Mokaflor sorterar och rostar dem resulterar slutligen i espressons runda, fylliga och sammetslena smak.
Tack vare det flexibla distributionsnätet kan Mokaflor betjäna alla marknadssegment och uppfylla varje enskild kunds krav och önskemål när det gäller kvantitet, förpackning, transport och leverans. Tack vare många års erfarenhet känner personalen till och behärskar alla de tekniska hemligheterna kring kafferostning. För kunden innebär detta kvalitet och visshet om att alla tänkbara problem - oavsett var de uppstår - kan identifieras och lösas.
Låt dig förtrollas av espressokreationerna från Mokaflor. Bernini, Mokaflor Oro, Rosso eller Mokaflor Blu.