15% rabatt på Provset Puro Arabica | Upptäck jubileumsblandningen från La Genovese med 10% rabatt
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Avbeställningspolicy

Ångerrätt

Du har rätt att säga upp detta avtal om köp inom 30 dagar utan att ange några skäl. Ångerfristen gäller 30 dagar från och med den dagen som du eller en tredje part som du har utsett och som inte är transportören har eller har tagit varorna i sin ägo.

För att utöva din ångerrätt måste du informera oss (D&S Espresso International GmbH, Liebigstr. 2 - 20, 22113 Hamburg, Tyskland, info@espresso-international.se, telefon: 08-12111812) med en tydlig förklaring (t.ex. brev per post, fax eller e-post) om ditt beslut att frånträda avtalet. Du kan använda den bifogade förlagan till ångerblankett för detta ändamål, som dock inte är obligatorisk.

För att uppfylla ångerfristen räcker det att du skickar meddelandet om utövandet av ångerrätten före utgången av ångerfristen.

Konsekvenser av återkallelse

Om du ångrar detta avtal måste vi betala tillbaka alla motsvarande betalningar som vi har fått från dig, inklusive leveranskostnader (med undantag för extra kostnader som beror på att du har valt en annan typ av leverans än den billigaste standardleverans som vi erbjuder), utan dröjsmål och senast inom fjorton dagar från den dag då vi mottog meddelandet om att du ångrar detta avtal. För denna återbetalning kommer vi att använda samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, såvida inte annat uttryckligen överenskommits med dig; i inget fall kommer du att debiteras för denna återbetalning.

Vi står för kostnaderna för att returnera varorna om du använder den fraktetikett som du begär av oss eller om du avtalar med oss om att hämta dem med budfirma (där detta är möjligt). Om varuvärdet till följd av returen hamnar under gränsen för fri frakt kommer fraktkostnaderna debiteras. Du behöver endast betala för varornas eventuella värdeförlust om denna värdeförlust beror på att du har hanterat varorna på ett sätt som inte är nödvändigt för att inspektera varornas skick, egenskaper och funktion.

Ångerrätten gäller inte för följande avtal:

• Avtal om leverans av förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte kan returneras om förseglingen har avlägsnats efter leveransen.

 

Förlaga till ångerblankett