3-5 dagar Artikel nr.: 1781
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1781
3-5 dagar Artikel nr.: 1782
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 1782
3-5 dagar Artikel nr.: 1783
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1783
3-5 dagar Artikel nr.: 1784
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1784
3-5 dagar Artikel nr.: 1785
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1785
3-5 dagar Artikel nr.: 1786
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1786
3-5 dagar Artikel nr.: 1796
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 1796
3-5 dagar Artikel nr.: 1797
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1797
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1894
Arom: blommig, fruktig
Artikel nr.: 1894
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1787
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1787
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1788
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 1788
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1789
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1789
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10420
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 10420
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1833
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 1833
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1895
Arom: maltig, fruktig
Artikel nr.: 1895
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10720
Artikel nr.: 10720
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1795
Arom: nötig, fruktig
Artikel nr.: 1795
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10256
Artikel nr.: 10256
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1834
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1834
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1876
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1876
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1792
Arom: nötig, maltig
Artikel nr.: 1792
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1793
Arom: fruktig
Artikel nr.: 1793
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1794
Arom: chokladig, maltig
Artikel nr.: 1794
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10721
Artikel nr.: 10721
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1851
Arom: nötig, blommig
Artikel nr.: 1851
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10719
Arom: chokladig
Artikel nr.: 10719
Musetti - en riktig italiensk espresso
Luigi Musetti öppnade 1934 en espressobar vid namn La casa del Cafè. Tålamodigt och noggrant utvecklade Luigi det första Musetti-kaffet, vilket han framställde i ett litet rosteri och sedan sålde till sina gäster. Tack vare framgången som följde, omvandlade han därefter caféet till ett rosteri.
8 år senare flyttade Musetti till Pontenure, en stad i Piacenza-distriktet. Här byggdes en modern anläggning för att kunna erbjuda en ännu högre kvalitet på kaffet och för att bättre kunna kontrollera råvarorna. Man öppnade också en skola för kaffeentusiaster på platsen. Den välkända baristan Luigi Lupi är ansvarig för den. Baristor från hela världen lär sig där kaffehemligheter, till exempel hur den perfekta italienska espresson görs, lattekonstens knep och hur man blandar fantastiska kaffecocktails.
I dag drivs företaget av Lucia Musetti och hennes son Guido. Fortfarande är kärleken och passionen för kaffe intakt.
Närvaro i 60 länder på 5 kontinenter
Musettis historia började i Piacenza för mer än åttio år sedan och idag finns företaget i 60 länder på 5 kontinenter.
Hur har Musetti uppnått ett sådant högt mål? Dagligt arbete, passion och många uppoffringar är huvudingredienserna i alla deras blandningar. Den stora mångfalden av blandningar återspeglar alla kaffeälskares olika preferenser. Här ska det finnas en smak som passar alla.
Den ständiga strävan efter excellens är nyckeln i deras arbete. Många strikta kontroller av hela produktionsprocessen, från urvalet av råkaffe till förpackning och distribution, är en självklarhet för Musetti.
Musettis certifieringar
De många certifieringar som erhållits under årens lopp är ett bevis på de stora ansträngningar som Musetti gör när det gäller kaffekvalitet.
Certifieringar: BRC, CSC, Bioagricert, Fairtrade, Halal Global, ISO 9001:2008.
Valet av råvaror och leverantör är viktigt för att ge en utmärkt slutprodukt och detta har alltid prioriterats av Musetti. Allt kaffe som Musetti köper åtföljs av ett informationsblad med uppgifter om dess fysiska egenskaper och ursprung. Men det räcker inte för Musetti: för varje rå kaffesort som ska skickas till Italien tar Musetti ett prov i förväg och skickar det först till laboratoriet. Där analyseras det ännu mer ingående, rostas och provsmakas. Kaffet köps sedan endast om provet uppfyller Musettis kvalitetskrav.
Samma förfarande görs återigen när kaffet anländer den italienska hamnen, innan råkaffet slutligen levereras till fabriken i Pontenure. Detta protokoll är en del av deras certifieringssystem UNI EN ISO 9001: 2008 och garanterar högsta kvalitet.