Våra bästa 100% Arabica-sorter i set med 15% rabatt | Veckans deal: 10% rabatt på Di Giampaolo Maestrale
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Provset Hemliga Tips

Espresso - die besten Geheimtipps

Dessa espressosorter är riktiga insidertips:

Sant Eustachio
Arabicaffe Supermiscela
Moka Efti Extra Bar
La Tazza D´Oro Gran Miscela

 

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
302,25 kr
inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10145

  • 10145

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Vår bästa espresso - testa riktiga insidertips 4 x 250g bönor La Tazza d'oro Gran Miscela... mer

Vår bästa espresso - testa riktiga insidertips

4 x 250g bönor

La Tazza d'oro Gran Miscela 250g bönor

70 % Arabica I 30% Robusta

Med blandningen Gran Miscela har det traditionella rosteriet La Tazza d'oro från Cagliari, som namnet antyder, lyckats skapa en fantastisk espressoblandning. I Sardiniens huvudstad ser La Tazza d'oros medarbetare till att endast de bästa gröna kaffesorterna hamnar i sorterade kaffelagren. Baserat på kunskap från årtionden av erfarenhet blandas bönorna och förfinas långsamt och försiktigt enligt de senaste rostningsmetoderna.

La Tazza d'oro Gran Miscela är ett espressokaffe där arabicabönorna ger den främre delen av tungan en fruktig, fint balanserad syra. En chokladton kan kännas i den bakre delen av gommen och stannar kvar som en behaglig och långvarig eftersmak. Robustabönorna gör kaffet ännu mer attraktivt genom en tjock crema. Dessa egenskaper gör Gran Miscela till det perfekta valet för ägaren av en espressobar och alla dem som strävar efter samma höga standard hemma. Utmärkt som bas för cappuccino och latte macchiato.

Råkaffets ursprung: Etiopien, Guatemala, Brasilien & Indien

 

Moka Efti Extra Bar, 250g bönor i påse

Denna espresso har sitt ursprung i 20-talets Berlin. Blandningen Extra Bar med 30% robustabönor kan beskrivas som en allround-espresso. Bönorna kommer från Colombia, Brasilien, Etiopien, Indien, Tanzania, Guatemala och rostas mellanmörkt. Som espresso mycket välbalanserad med vacker crema och fin fruktig syra samt aromer av mörk choklad. Precis tillräckligt stark för att drickas i en cappuccino. Tack vare mellanrostningen kan denna fylliga men milda blandning också avnjutas i en helautomatisk maskin som ett förlängt caffè, Schümli eller Caffe Creme. Den tål den längre bryggtiden utan att bli vattnig eller bitter. Tvärtom kan du förvänta dig en underbart lång kopp som smakar gott ända till sista klunken. De utvalda arabica- och robustabönorna är vackert jämnt rostade och ger en bra helhetsbild.

Arabicaffe Espresso Supermiscela 250g bönor

Siciliansk espresso av högsta kvalitet. Långsamt rostat till perfekt rostgrad. Varje bönsort har sin egen rostningsprofil. Därför rostar Arabicaffe varje sort individuellt och blandar först därefter. Denna exklusiva och delikata skapelse kombinerar en låg koffeinhalt med fina men intensiva aromer och en underbar doft. Arabicaffe Supermiscela är också känd som den "äkta italienska" espresson. Det är så här man dricker espresso i södra Italien.

Sant Eustachio 250g bönor

Kultkaffe från Sant Eustachio Bar i Rom. Exklusivt hos Espresso International. Sedan 1938 har Sant Eustachio bevarat rostningstraditionen för en perfekt espresso. Det högsta kriteriet är bönornas kvalitet. Endast 100% arabicabönor av de bästa sorterna passerar bröderna Raimondo och Roberto Riccis kvalitetsbarriär. Ett besök på denna lilla men fina bar i hjärtat av Rom är ett måste för varje kaffekännare. Den hemliga och redan legendariska blandningen Gran Caffe smakar helt enkelt ojämförligt gott. Precis som förr i tiden rostas bönorna av högsta kvalitet sort för sort över vedeld. Arabicabönorna kommer från Brasilien, ön Sankta Helena, Dominikanska Republiken, Galapagosöarna, Guatemala och Etiopien.

 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany