Våra bästa 100% Arabica-sorter i set med 15% rabatt | Veckans deal: 10% rabatt på Di Giampaolo Maestrale
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provset Klassiska Premiumblandningar

Probierset exquisite Klassik-Blends

Tre klassiker i ett provset

80% Arabica | 20% Robusta

Tre Forze!, Filicori Zecchini Delicato och Marziali Orobar

10 rabatt
340,15 kr 377,93 kr
(404,94 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10055

  • 10055

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espresso Provset Klassiska Premiumblandningar 2 x 250g + 1 x 340g hela espressobönor i ett set... mer

Espresso Provset Klassiska Premiumblandningar

2 x 250g + 1 x 340g hela espressobönor i ett set

Blandningsförhållande: 80% Arabica | 20% Robusta

Upptäck tre klassiska italienska espressoblandningar. Med 80% arabica- och 20% robustabönor av högsta kvalitet är dessa kaffen perfekt grund för alla kaffedrycker. Om det är cappuccino, latte macchiato eller espresso spelar ingen roll, detta blandningsförhållande är verkligen en allrounder. Det är inte undan anledning som 80/20 det är det mest sålda och populära blandningsförhållandet.

I detta provset ingår dessa kaffesorter:

 

Marziali Caffè Orobar

250g hela espressobönor

Sedan över 100 år tillbaka rostas Marziali Cafè till perfektion i hjärtat av Rom. Med hela 12 olika bönsorter från Syd- och Centralamerika, Indien och Afrika imponerar blandningen Marziali Orobar. Gemensamt skapar bönorna en unikt intensiv smakupplevelse med komplexa smaknoter och en fyllig kropp. I koppen utsöndrar Orobar en doft av mörk choklad och utvecklar i gommen noter av färskt bröd, lite torkad frukt och en underbar nötig smak.

Redan 1922 kunde gästerna njuta av denna underbara espresso hos Marziali Caffè-grundaren Leone Marziali. På den tiden var kaffe fortfarande en riktig skatt och endast reserverat för överklassen. Lyckligtvis gjorde sig Orobar snabbt ett namn i hela Rom och även utanför stadens gränser.

Och även efter så lång tid är Orobar fortfarande en av de mest populära klassikerna som serveras på de lokala kaféerna i Rom. Det finns knappt ett kafé där som inte erbjuder den.

 

Tre Forze! Espresso

Påse med 250g hela espressobönor

Rostat över olivträ! Det låter exklusivt och det är det också. Tre Forze! är det första rosteriet på Sicilien som åter rostar över det värdefulla, mörka träet. Träet lagras torrt i minst 12 månader och kommer från olivlundar som planterats runt Etna. Lavamyllan som träden växer på ger perfekta näringsämnen som berikar olivträet med mineraler och utvecklar en unik doft när det bränns. De gröna kaffesorterna i Tre Forze Espresso kommer i direkt kontakt med lågorna och utvecklar på så sätt sin speciella, omisskännliga arom.

Råkaffet till denna blandning kommer från Peru, Costa Rica, Togo, Kamerun och Brasilien och ger en otroligt krämig och chokladig arom.

 

Filicori Zecchini Espresso Delicato - Espresso Italiano

340g hela espressobönor

Här säger namnet det mesta. En särskilt delikat espresso gömmer sig i denna snygga förpackning. De finaste arabica- och robustabönorna från Sydamerika och Indien används till detta espressokaffe.

Detta certifierade kvalitetskaffe har en rund smak med noter av vanilj och choklad. Definitivt värd att testas. 

100% återvinningsbar och aluminiumfri. Certifierad som Espresso Italiano av INEI (Instituto Nazionale Espresso Italiano)

 

 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany