Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Sant'Eustachio Nespresso®* kompatibla kapslar

Sant Eustachio Nespresso Kapseln
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
71,70 kr
(1434,00 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader
11.2022 11.2024

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 1917

  • 1917
  • 8034108090351

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Sant'Eustachio som Nespresso®*-kompatibla kapslar 10 kaffekapslar, 5 g vardera Sedan 1938... mer

Sant'Eustachio som Nespresso®*-kompatibla kapslar

10 kaffekapslar, 5 g vardera

Sedan 1938 har Sant'Eustachio bevarat den italienska rostningstraditionen för en perfekt espresso. Högsta prioritet är bönornas kvalitet. Endast 100% arabicabönor av de bästa sorterna passerar bröderna Raimondo och Roberto Riccis höga kvalitetsbarriär. Deras lilla men otroligt fina bar i hjärtat av Rom är ett måste att besöka för alla som älskar italienskt kaffe. Den hemliga och redan världsberömda Gran Caffe-blandningen smakar helt enkelt oslagbart gott. Precis som förr i tiden rostas bönor av högsta kvalitet individuellt över en vedeld.

Följande ararbicabönor används:

Brasilien - Sul de Minas

Bönorna torkas naturligt i solen. På så sätt bevaras smakegenskaperna. Ett mycket komplext kaffe med en lätt syra och en fyllig smak.

Ön S:t Helena - en riktig gourmetspecialitet

Dessa bönor har en perfekt balans mellan syra och fyllighet. En fantastiskt väldoftande bouquet med blommiga och fruktiga inslag. Den medelstarka kroppen påminner om choklad och kryddor.

Dominikanska republiken

Varma havsströmmar och ihållande luftströmmar gynnar kvaliteten på dessa bönor från Guaigui. De imponerar med sin fyllighet och sina kakaoaromer. Lite syra och en anmärkningsvärt fin crema gör kaffet perfekt för en espresso.

Bourbonkaffe från Galapagosöarna

Bourbon-sorten har odlats på ön i 140 år. Här finner sorten idealiska klimatförhållanden för att bli ett toppkaffe. Vulkaniska jordar och ett högt mineralinnehåll främjar denna höga kvalitet. I harmoni med naturen så odlas växterna ekologiskt.

Kaffe från Guatemala - Rättvis handel

Befolkningen i Chajul består till 92 procent av ursprungsbefolkning. "Asociacion Chajulense Va'l Vaq Quyol" (bokstavligen: en enda röst) har förbättrat levnadsvillkoren för maya-xilianarna sedan 1988. Kaffeproduktionen står för 80% av deras inkomster. I dag säljer de små samhällena kaffet direkt utomlands. Tidigare var de tvungna att sälja det till mellanhänder till låga priser. Det mycket fina kaffet kommer från kontrollerad ekologisk odling.

Ekologiskt kaffe från Sidamo, Etiopien

Idealiska geografiska och klimatmässiga förhållanden i kaffets moderland gör Sidamo så intressant för gourmetkaffe. En djupt kryddig arom kommer från dessa små bönor, kompletterad av aromer av choklad och vin. Blommiga toner och uttalade aromer av citrusblommor med en klar, ljus syra avrundar njutningen.

Med omsorg och stor kunskap om rostningskraven för dessa sorter skapas det hemliga blandningsförhållandet för denna gourmet-espresso Sant'Eustachio Gran Caffe.

* Varumärket tillhör varken Sant'Eustachio il Caffe S.r.l. eller företag som är anslutna till Sant'Eustachio il Caffe.EAN: 8034108090351
Antal pods / kapslar: 10
Blandningsförhållande: 100% Arabica
Arom: chokladig, blommig
Typ / Beskaffenhet: Kapslar
Enhet: Kapselmaskin
Koffeinhalt: Lågt
Region: Centrala Italien
Rostningsgrad: Ljus
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Sant’Eustachio il Caffè S.r.l, Piazza Sant’ Eustachio, 82, 00186 Roma, Italy