Rosterivecka - 8% rabatt på allt från Carroux | Veckans deal - Provset Mozzafiato med 15% rabatt
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Bestmax Premium Filter Cartridge S

Bestmax Premium Filter Cartridge S

BWT Bestmax-filterpatron S

För optimal vattenkvalitet

Filtrerar föroreningar och förhindrar kalkavlagringar

1025,50 kr
(1025,50 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 9147

  • 9147
  • 4250266702880

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Best Water Technology - Premium Filterpatron S Denna Bestmax filterpatron S är en ersättning... mer

Best Water Technology - Premium Filterpatron S

Denna Bestmax filterpatron S är en ersättning för den använda patronen i ditt BWT vattenfiltersystem. Den används för att avkarbonisering av kallt vatten. Den minskar kalkhalten och den totala hårdheten i kranvattnet. Detta skyddar anslutna apparater som kaffemaskiner, espressomaskiner, ångkokare och ismaskiner från skadliga kalkavlagringar. Dessutom har filtrering en positiv effekt på smaken och aromen i vattnet och maten som tillagas med det. Detta beror på att förutom kalkavlagringar även partiklar och negativa lukter och smaker, som klor, avlägsnas.
Det speciella med BWT-filterpatroner är att de inte bara filtrerar och renar vattnet utan även berikar det med värdefullt magnesium. Detta förbättrar mineralbalansen i ditt vatten och pH-värdet blir neutralt. Restauratörer och professionella baristor över hela världen svär på att filtrera sitt vatten med BWT-filterpatroner och hävdar att detta är det enda sättet att uppnå perfekt kaffe.
Vattnet passerar genom totalt fem filtreringsprocesser i patronen. Detta garanterar optimal vattenkvalitet. Först strömmar råvattnet genom inloppet in i botten av filterpatronen. Där avlägsnas de minsta partiklarna via ett förfilter. Samtidigt filtreras lukt- och smakämnen som t.ex. klor bort av aktivt kol. I den mellersta delen av patronen avkarboniseras vattnet med hjälp av en jonbytare. Nu behandlas den återigen av en aktivkolfilt och rinner slutligen genom ett sista filter som installeras i patronens utlopp.

Filterkapaciteten hos en filterpatron är ca 1000 liter vid en karbonathårdhet på 10°. Den maximala filterkapaciteten beror dock på vattnets hårdhet. Du kan avgöra detta med hjälp av vårt testkit. Du bör byta patronen så snart den maximala flödesvolymen är uppnådd eller den 12:e månaden har överskridits. Filterpatronen är också mycket lätt att använda. Den kan installeras både horisontellt och vertikalt.EAN: 4250266702880
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

BWT water + more GmbH, Walter-Simmer-Straße 4, A-5310 Mondsee, Austria