15% rabatt på Provset Puro Arabica | Upptäck jubileumsblandningen från La Genovese med 10% rabatt
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Di Giampaolo Caffè Espresso Provset

| 4kg | Hela bönor
Di Giampaolo Caffè Espresso Provset

Prova de 4 förstklassiga blandningarna från Di Giampaolo Caffè.

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1341,85 kr
(335,46 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10640

  • 10640

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Provset Espresso Di Giampaolo Caffè 4 x 1000 g bönor Prova sorten från premiumrosteriet Di... mer

Provset Espresso Di Giampaolo Caffè

4 x 1000 g bönor

Prova sorten från premiumrosteriet Di Giampaolo Caffè.

Di Giampaolo Caffè Shamal Espresso - Espresso Italiano

Blandningsförhållande: 100 % Arabica-bönor

Espresso Shamal rostas självklart i en skonsam trumrostningsprocess. Varje sort förädlas var för sig enligt sin unika rostprofil. Espresso Shamal rostas mellan till mörk. Syrorna blir därigenom mycket milda för en ren Arabica-espresso, vilket ger övriga aromer mer utrymme att utvecklas.För den som vill ha en komplex, mångsidig espresso i koppen är Shamal det solklara valet. Med de olika Arabica-sorterna kombineras de intensiva frukttonerna utsökt med en rad av nötaromer.

Shamal lyser härligt hasselnötsbrunt i koppen, och därur ångar lätt blommiga och fruktiga toner. Detta potpurri av fruktighet rundas av med aromer av mörk choklad och karamell. Tjockflytande och krämig rinner Espresso Shamal över tungan och ger en smakexplosion för gommen.

Di Giampaolo Caffè Maestrale Espresso - Espresso Italiano

Blandningsförhållande: 80 % Arabica-bönor / 20 % Robusta-bönor

För Espresso Maestrale låter Di Giampaolo Caffè endast de mest krävande rostningsmästarna arbeta. Endast perfekt hantverk kan skapa en sådan unik blandning. Fruktiga toner av ananas och citrus kännetecknar denna espresso.

Den sensoriska analysen visar på en extraordinär friskhet, som ges av den lätta fruktiga tonen. Den medelstarka trumrostningen och andelen ugandiska Robusta-bönor ger Maestrale en vacker crema. Den är bäst att avnjutas ren som en espresso eller med varmt mjölkskum som en cappuccino.

Di Giampaolo Caffè Libeccio Espresso

Blandningsförhållande: 70 % Arabica-bönor / 30 % Robusta-bönor

Di Giampaolos Libeccio-blandning fängslar med en extremt stark doft av nötter och torkad frukt. Noter av hasselnöt, honung och mjuk karamell är märkbara på tungan. Balansen mellan stark och söt är det som gör Libeccio så speciell. Du dricker en kopp av detta flytande guld och vill genast ha en till. Den relativt låga koffeinhalten är en stor fördel.

Robusta-halten på 30 % ger den nödvändiga kryddan och en fantastisk crema. I det här fallet är det inte bara värt ett försök, utan enligt oss är det ett måste. En tydlig rekommendation!

Di Giampaolo Caffè Scirocco Espresso

Blandningsförhållande: 60 % Arabica-bönor 40 % Robusta-bönor

Scirocco-blandningen handlar om balans. Den här blandningen har en lätt, behaglig fruktig ton och en kryddig bitterhet. Men på ett mycket balanserat och välsmakande sätt, eftersom dessa egenskaper knappt märks och kompletterar varandra perfekt.

Scirocco har en mycket intensiv doft med toner av färska bakverk, kakor och rostat bröd. I slutet finns också inslag av nötter, som hasselnötter och mandel. Den här utmärkta blandningen är extremt delikat och fyllig och visar sig i koppen. Det här resultatet av sann rostningskonst smakar bäst när det förfinas med lite varmt mjölkskum. Men Scirocco är också en njutning på egen hand som espresso. Andelen robusta-bönor ger också en utmärkt crema.

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 4kg
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Dgm Caffè s.r.l., S.P. Cameranense, Fraz. Varano, 334/b, 60131 Ancona, Italy