Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provset Di Giampaolo

| 1kg, 250g | Hela bönor
Di Giampaolo Probierset 4 x 250g

Bästsäljarna från Di Giampaolo i ett set

Shamal, Maestrale, Libeccio, Scirocco

Testa & upptäck!

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
11 rabatt
357,45 kr 400,15 kr
(357,45 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10471

  • 10471

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Di Giampaolo - Provset Provset med 4 x 250g hela espressobönor Testa de fyra mest älskade... mer

Di Giampaolo - Provset

Provset med 4 x 250g hela espressobönor

Testa de fyra mest älskade sorterna från Di Giampaolo Caffè i provsmakningsförpackningar.

 

Giampaolo Shamal - Espresso Italiano

Caffè Di Giampaolo har gett alla sina espressoblandningar namn efter en speciell vind. Shamal är en nordvästlig sommarvind som blåser kraftigt, särskilt på morgonen och mitt på dagen - och så är det även med detta espressokaffe. Perfekt för den tidiga morgonen. Den ädla blandningen Shamal består av hela 7 sorter från de bästa odlingsregionerna i Brasilien, Honduras, Mexiko, Nicaragua och Indien.

Espresso Shamal rostas naturligtvis i en skonsam trumrostningsprocess, där varje sort förädlas individuellt och enligt sin egen rostningsprofil. Espresso Shamal rostas totalt sett medelmörkt till mörkt. Som ett resultat är syrorna mycket milda för en espresso, vilket ger de andra smakerna mer utrymme att utvecklas.

Om du vill ha en mångfacetterad espresso i din kopp är Shamal det bästa valet. De olika arabicasorterna bjuder på intensiva fruktiga toner i kombination med en mängd olika nöt- och chokladaromer.

I koppen lyser Shamal med sin vackra hasselnötsbruna färg. Lätta dofter av blommor och frukt stiger upp. Detta fruktiga potpurri avrundas med smaker av mörk choklad och karamell. Espresso Shamal är tjock och krämig och ger en smakexplosion i gommen.

Tack vare sin enastående kvalitet har Caffè Di Giampaolo Shamal certifierats som Espresso Italiano av INEI (Istituto Nazionale Espresso Italiano). Institutet har skyddat och främjat äkta espresso sedan 1998.

 

Di Giampaolo Caffè - Espresso Maestrale

Uppkallad efter den starka vinden "Mistral" från den nedre Rhône-dalen, ett namn med ursprung från det italienska ordet för "mästerlig". Detta espressokaffe lever upp till sitt namn. 

Endast de mest ambitiösa rostmästarna får arbeta med den här blandningen. Den perfekta kombinationen av 80 % arabicabönor och 20 % robustabönor skapar en medelstark espresso med märkbara chokladaromer. Intill kommer nyanser av citrusfrukt och nougat fram. Robustabönorna från Uganda ger Maestrale en otrolig crema och gör den perfekt för espresso och cappuccino. 

För sin mästerliga smak och traditionella italienska kvalitet har Maestrale även den certifierats som Espresso Italiano.

 

Di Giampaolo Caffè - Libeccio

Di Giampaolos blandning Libeccio fängslar med en stark arom av nötter och torkad frukt. Noter av hasselnöt, honung och mjuk karamell märks på tungan. Balansen mellan styrka och sötma är det som gör Libeccio så speciell. När man har druckit en kopp av detta flytande guld vill man genast ha en till. Den relativt låga koffeinhalten är då en stor fördel.

Robusta-halten på 30 % ger en härlig kryddighet och en fantastisk crema. Det här kaffet är ett måste att testa. En solklar rekommendation!

Certifierad som Espresso Italiano av INEI.

 

Di Giampaolo Caffè - Scirocco

Blandningen Scirocco utmärker sig med en perfekt balans. En subtil, behaglig fruktig ton och en lätt kryddig bitterhet går att finna i denna blandning på ett mycket balanserat och smakfullt sätt. 

Scirocco har en intensiv arom med inslag av nybakade bakelser, kex och rostat bröd. I eftersmaken märks en antydan till hasselnötter och mandel. Denna enastående blandning är extremt delikat och fyllig i koppen. Denna sort utvecklar sig allra bäst med en touch av varmt mjölkskum i en cappuccino. Men även på egen hand som espresso kan du förvänta dig en stor njutning som inramas av en fin crema tack vare robustainnehållet.

Upplev en varm vind, upplev Scirocco!

 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 1kg, 250g
Region: Centrala Italien
Certifiering: Espresso Italiano
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Dgm Caffè s.r.l., S.P. Cameranense, Fraz. Varano, 334/b, 60131 Ancona, Italy