Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Italiano Premium » Provset

| 3kg | Hela bönor
Espresso Italiano Probierset

Essse Masini
Filicori Zecchini Kavè
Di Giampaolo Shamal

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
10 rabatt
1024,98 kr 1143,29 kr
(341,66 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10617

  • 10617

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espresso Italiano - provset 3 x 1000 g bönor Prova dessa tre utmärkta espressoblandningar.... mer

Espresso Italiano - provset

3 x 1000 g bönor

Prova dessa tre utmärkta espressoblandningar. Tack vare sin höga kvalitet har alla tre espressoblandningarna certifierats som Espresso Italiano av INEI (Istituto Nazionale Espresso Italiano). Institutet skyddar och främjar äkta espresso och har gjort det sedan 1998.

Essse Caffè Masini Espresso 1 kg

Blandningsförhållande: 90 % Arabica-bönor / 10 % Robusta-bönor

En underbar arom med en fin syra - Masini - Den kungliga blandningen från Essse Caffè.

Kafferosteriet Essse Caffè grundades 1979 i Bologna av familjen Segafredo. Idag ägs företaget fortfarande av familjen. De har än idag hållit fast vid traditionen att rosta kaffe för hand - bönorna rostas separat, försiktigt och långsamt i den roterande trumman och kyls sedan i luften.

Bönorna i denna blandning är mörka och jämnt rostade. De utstrålar en chokladaktig och intensiv arom. Smaken av Masini är också fängslande med chokladaktiga toner och en kvardröjande kryddighet i slutet och en fyllig kropp. Tack vare Robusta-bönorna bildas en frodig crema som presenterar sig i en hasselnötsbrun färg.

Du kan hitta den här espresson på många små kaféer och espressobarer i Emillia-Romagna-regionen, särskilt i storstaden Bologna. Essse Caffè finns också överallt i Italien. Essse Caffè är ett av de största kafferosterierna i den italienska gastronomin.

Filicori Zecchini Kavè Espresso 1 kg

Blandningsförhållande: 90 % Arabica-bönor / 10 % Robusta-bönor

Bönorna till Kavè Blend från Filicori Zecchini rostas medelmörkt och har en chokladaktig och stark arom. Smaken återspeglar exakt dessa noter - choklad och hasselnöt i kombination med en fyllig kropp. Andelen 10 % robusta-bönor ger espresson en frodig crema som kröner espresson med en sammetslen och krämig avslutning.

År 2014 fick Espresso Kavè guldmedalj vid den internationella kaffesmakningen av Institute of coffee tasting.

Di Giampaolo Caffè Shamal Espresso 1 kg

Blandningsförhållande: 100 % Arabica-bönor

Caffè Di Giampaolo utformar varje espressoblanding till en särskild vinds ära. Shamal är en nordvästlig sommarvind i arabvärlden som blåser som starkast på morgonen och mitt på dagen, precis som det här kaffet. Perfekt som espresso en tidig morgon. Det ädla Shamal Cuvee består av 6 Arabica-sorter. Bönorna i denna speciella blandning kommer från de bästa kaffeoldingstrakterna. Dessa finns i höglandsskogarna i Brasilien, Honduras, Mexiko, Nicaragua och Indien.

Espresso Shamal rostas självklart i en skonsam trumrostningsprocess. Varje sort förädlas var för sig enligt sin unika rostprofil. Espresso Shamal rostas mellan till mörk. Syrorna blir därigenom mycket milda för en ren Arabica-espresso, vilket ger övriga aromer mer utrymme att utvecklas.

För den som vill ha en komplex, mångsidig espresso i koppen är Shamal det solklara valet. Med de olika Arabica-sorterna kombineras de intensiva frukttonerna utsökt med en rad av nötaromer.

Shamal lyser härligt hasselnötsbrunt i koppen, och därur ångar lätt blommiga och fruktiga toner. Detta potpurri av fruktighet rundas av med aromer av mörk choklad och karamell. Tjockflytande och krämig rinner Espresso Shamal över tungan och ger en smakexplosion för gommen.

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 3kg
Certifiering: Espresso Italiano
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany