Våra bästa 100% Arabica-sorter med 15% i en uppsättning | Veckans deal: 10% rabatt på Di Giampaolo Maestrale
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Hauck Leveler Competetion Line V7

Hauck Leveler Competetion Line V7

High End precisions-Leveling Tool med valnötsdesign

Bas av rostfritt stål

Diameter 58,4 mm

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
1888,65 kr
(1888,65 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 9183

  • 9183

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Hauck Leveler - Competition Line V7 Diameter: 58,4 mm Det här flaggskeppet från... mer

Hauck Leveler - Competition Line V7

Diameter: 58,4 mm

Det här flaggskeppet från Hauck-tillverkningen behövs för att jämna ut det malda espressokaffet. Den ger högsta precision varje gång. En utjämnare är nödvändig för en perfekt espresso, eftersom den förhindrar att den kanaliseras.

Vad betyder kanalisering?

Om kaffepulvret inte fördelas på rätt sätt och sedan tampras ner kan det leda till s.k. kanalisering. I det här fallet letar vattnet under tryck efter en kanal genom kaffet och rinner i stort sett bara genom denna kanal i stället för genom hela kaffemängden, som följaktligen överextraheras innanför och underextraheras utanför kanalen. Om två espresson görs samtidigt skiljer de sig åt i smak. Dessutom smakar resultatet bittert eftersom överextraktionen frigör svårlösliga tanniner som normalt inte går över i drycken. Dessutom saknas det smak eftersom endast en del av kaffet kanaliseras. Kanalisering kan kännas igen på otillräcklig crema. Utjämningen fördelar kaffepulvret jämnt så att kvaliteten på den fina drycken förblir konstant hög.

Hantering och material

Leveler V7 passar perfekt i både vänster och höger hand. Basen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, den övre delen är svart anodiserad. Höjden på levelern kan justeras genom att vrida på den. Den övre delen har ett äkta valnöts-inlay. Den här ädla designen garanterar ett elegant utseende. Med V7 får du ett absolut High-End Tool för personer med mycket höga krav.

Användning

När det malda kaffet har malts i portafiltret placerar du Levelern vertikalt ovanifrån och fördelar det malda kaffet jämnt medurs i portafiltret. Därefter kan du packa som vanligt. Var uppmärksam på jämnheten. Du bör försöka tampra exakt lodrätt uppifrån, annars pressas kaffet på olika sätt och utjämningen var meningslös.

espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

HAUCK TAMPER, Wachtbergstraße 31, 4852 Weyregg am Attersee, Austria