Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Hauck Tamper Barista Line Vega Puzzle Wood straight

Hauck Tamper Barista Line Vega Puzzle Wood straight

 

Premium-tamper från Österrike

Polerat handtag i ädelträ

Diameter 58,4 mm

 

1706,53 kr
(1706,53 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 9180

  • 9180

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Hauck Tamper Barista Line - Vega Puzzle Wood Straight Premium-tamper från Barista-Line med en... mer

Hauck Tamper Barista Line - Vega Puzzle Wood Straight

Premium-tamper från Barista-Line med en diameter på 58,4 mm

Hauck-Tamper är ett familjeföretag från Gampern i Österrike. De har en över 30 år lång tradition av tillverkning av premiumverktyg.

Vad utmärker denna tamper?

Denna tamper tillhör Barista Line. Den kännetecknas framför allt av de högkvalitativa råmaterialen, det felfria hantverket och det utmärkta pris-/prestanda-förhållandet.

Är du en ambitiös (hobby-) barista och söker ett verktyg som är lika seriöst som du? Då har du hittat helt rätt med Haucks tampers. De bästa materialen, det snygga utseendet och en perfekt utformning kombineras på ett konstnärligt sätt i dessa handtillverkade verktyg.

Material och hantering

Huvudfokus här är det unika handtaget. Det består av flera olika träslag som limmats ihop. Det ger handtaget det omisskänneliga pusselmönstret. Den runda formen ligger perfekt i handen, vilket gör tamprandet busenkelt. Den platta basen består av massivt rostfritt stål, precis som distansringarna som du kan ta bort var för sig för att justera höjden efter dina önskemål. Hauck kallar detta bekväma koncept för "MyFit Design". Ovansidan är belagd med hudvänligt silikon för extra bra grepp. Tampern har en balanserad och låg tyngdpunkt som gör den lätt att hantera. Detta precisionsverktyg är inne bara otroligt snyggt i köket utan är även ett pålitligt redskap som är värt att investera i då du kommer ha kvar det resten av livet. Uppgradera din kaffeupplevelse och gör varje espresso till något speciellt.

Hur används tampern på rätt sätt?

Tampern är ett verktyg för att pressa espressokaffet. Tampern sätts i portafiltret och sedan applicerar man kontinuerligt tryck på den. Se till att den placeras och hålls rakt så att en jämn yta skapas. Detta garanterar att det heta vattnet rinner genom kaffepucken med konstant hastighet och därmed med konstant tryck. Det är så du får en balanserad espresso. För utjämning före pressning ("tampring") finns det level-verktyg som garanterar en perfekt espresso.

Total höjd: 11 cm (justerbar höjd)
Handtagets bredd: 4,4 cm
Diameter tamperbas: 58,4 mm
Material i handtaget: Olika hoplimmade träslag
Material i tamperbasen: Rostfritt stål 1.4305
Total vikt: 320 g
Passar: Filter från märkena VST, IMS, E&B, Baristapro och Decent (E61-bryggrupp)

Tamprarna tillverkas för hand, vilket gör varje exemplar unikt. På grund av det kan de variera lite grann i utseende. Den höga kvaliteten och den precisa tillverkningen förblir dock alltid detsamma.

espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

HAUCK TAMPER, Wachtbergstraße 31, 4852 Weyregg am Attersee, Austria