Våra bästa 100% Arabica-sorter i set med 15% rabatt | Veckans deal: 10% rabatt på Di Giampaolo Maestrale
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Lucaffè Mr. Exclusive Arabica Nespresso®*-kompatibla kapslar

chokladig, blommig, fruktig & Balanserad

* Varumärket tillhör varken Lucaffe Srl. eller andra företag som är anslutna till det

22 lösa kaffekapslar à 5 g

Sort: 100 % Arabica

92,98 kr
(845,27 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader
02.2024 02.2026

3-5 dagar Artikel nr.: 10165

  • 10165
  • 8021103704093

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Lucaffè Lucapsule 100% Arabica kapslar för Nespresso®*-systemet Dessa Nespresso-kompatibla... mer

Lucaffè Lucapsule 100% Arabica kapslar för Nespresso®*-systemet

Dessa Nespresso-kompatibla kapslar är tillverkade av sockerrörsextrakt och är därför 100 % naturliga, helt biologiskt nedbrytbara och komposterbara.

0 % plast - 0 % aluminium

Dessa Lucaffè-kapslar ger dig den älskade smaken av Lucaffè i din Nespresso®*-maskin. Liksom alla Lucaffè-blends rostas espresson till dessa kapslar enligt italiensk tradition. Endast de bästa gröna kaffebönorna används. Naturligtvis rostas de försiktigt vid låga temperaturer för att uppnå en unik arom och en fin krämighet. Lucaffè-kapslarna är förpackade i en återanvändbar plåtburk, som är 100 % återvinningsbar, och behåller sin fruktiga och blommiga arom under lång tid.

Perfekt för espresso och cappuccino och läcker som en lång kopp med en vacker crema.

Särskilt värdefulla kaffebönor - Lucaffé-kapslarna innehåller 100 % Arabica-gourmetkaffe. Endast utvalda bönor från tropiska områden används för rostning. En raffinerad och exklusiv "nischblandning" för den mest raffinerade smaken.

SKONSAM ROSTNING - Den mjuka rostningen sker vid låga temperaturer. Resultatet är en mer aromatisk och krämig kaffekapsel. Den hemliga blandningen i dessa komposterbara kapslar som är kompatibla med Nespresso* förkroppsligar Gian Luca Venturellis och hans teams största passion. De har lyckats skapa ett kaffe med en fruktig-blommig smak, en medelstark kropp och en mycket hög aromatisk intensitet.

100 % KOMPOSTERBARA, EKOLOGISKA KAPSLAR - Kapslarna är tillverkade av sockerrörsextrakt och är därför 100 % naturliga, helt biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Kapslarna är inte individuellt förpackade (för att begränsa användningen av plast), utan ligger i speciella plåtburkar som kan bevara kaffets färskhet och arom längre.

ÄKTA OCH INTENSIV AROM - De komposterbara Lucaffe-kapslarna behåller aromen av en äkta italiensk espresso tack vare att de är förpackade i en burk. Du kanske inte visste att den tunna metallen i burkarna är ett miljövänligt material. Fortsätt att använda burkarna som en praktisk behållare eller återvinn dem. Burkarna kan återvinnas till 100 %.

HÖG KVALITET - Lucaffè-kapslar, liksom alla rosteriets andra produkter, är av hög kvalitet och resultatet av noggrann och passionerad forskning och bearbetning. Lucaffé följer den italienska traditionen av hantverksmässig rostning och är en symbol för espressokaffets kultur och kvalitet - Made in Italy.

* Varumärket tillhör varken Lucaffe Srl. eller andra företag som är anslutna till detEAN: 8021103704093
Antal pods / kapslar: 22
Blandningsförhållande: 100% Arabica
Arom: chokladig, blommig, fruktig
Typ / Beskaffenhet: Kapslar
Enhet: Kapselmaskin
Koffeinhalt: Lågt
Region: Norra Italien
Rostningsgrad: Mellan
Styrka: Balanserad
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Lucaffè, Mamis Caffè - PROMOD S.A.S., Via L. Zuegg 70/A, 39012 Merano (BZ), Italy