Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Det Stora Provsetet Espresso

| 2kg | Hela bönor
Det Stora Provsetet Espresso

Provset i Toppklass

4 påsar med 500g espressobönor vardera
500g Quarta Espresso
500g Nannini Classica
500g Filicori Chicchi
500g Jolly Caffe Crema

10 rabatt
463,59 kr 516,04 kr
(231,80 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 1161

  • 1161

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Stort provset med kaffe i en klass för sig  4 x 500g espressobönor Quarta Caffè... mer

Stort provset med kaffe i en klass för sig 

4 x 500g espressobönor

Quarta Caffè Famiglia Endast noggrant utvalda arabica- och robustabönor används för Famiglia. Bönorna rostas först långsamt och försiktigt, sort för sort, i temperaturer på mellan 200 och 220 grader innan de kombineras till en balanserad blandning. Den noggranna rostningen gör att syrorna i råbönorna nästan helt elimineras. Det bevisas av bönornas oljiga, silkeslena glans, då den kaffeolja som finns i bönorna kommer upp till ytan under rostningen. Famiglia består till 60% av Robusta och är ett mycket fylligt espressokaffe med toner av karamell och lakrits. Dessutom ger robustabönorna en utmärkt crema.

Filicori Zecchini Chicchi är en perfekt återspegling av den gamla italienska rostningskonsten. Detta är en smart sammansatt blandning av de bästa råbönorna som Filicoris leverantörer har att erbjuda. För denna espresso används också så kallad "separat rostning". I denna process förädlas varje bönsort var för sig. Det är bara med denna teknik som man kan uppnå bästa möjliga smakresultat. Filicori Chicchi övertygar med en underbart mjuk chokladig smak. Från den första till den sista klunken utvecklas denna ojämförliga smak i gommen, vilket enligt vår mening bara Filicori lyckas med på ett så förstklassigt sätt.

Jolly Espresso Crema En blandning av 12 olika arabica-sorter. De rostas separat. För en perfekt "Espresso Italiano". Chokladaktig, med inslag av vanilj. Blommig, med en doft som påminner om honung. Avslutet är fängslande med en fin smak av mörk choklad. En aromexplosion som håller i sig länge.

Nannini Espresso Familjen Nannini är också känd utanför Italien för sångerskan Gianna Nannini. Hennes bror Alessandro Nannini producerar däremot ett absolut toppkaffe med sitt gourmetrosteri. Endast noggrant utvalda Arabica- och Robusta-bönor av högsta klass används. Resultatet är att Classica/Tradizione-blandningen är rund och stark, kryddig och fyllig i smaken, med inslag av kakao och mörk choklad.

****Vi förbehåller oss rätten att i undantagsfall ersätta en sort med en espresso av samma kvalitet i provsetet. Bilderna kan skilja sig åt!

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Förpackningsstorlek: 2kg
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany