Starkt och med låg syrahalt: de bästa kaffesorterna från Neapel med rabatt | Veckans deal: Provset Napoletano med 15% rabatt
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Kaffeprover 100% Arabica (Espresso)

| 1,09kg | Hela bönor
Kaffeprover 100% Arabica (Espresso)

100 % Arabica - Provset:

Andraschko Buena Vista Primero
Nurri Caffè Crema Arabia
Dinzler il Gustoso
Filicori Zecchini Arabica

Bönor, 4 x 250 g (totalt 1000 g)

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
10 rabatt
375,81 kr 417,63 kr
inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10600

  • 10600

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espressoset med 100 % av de bästa Arabica-bönorna Med detta speciella provset får du 4... mer

Espressoset med 100 % av de bästa Arabica-bönorna

Med detta speciella provset får du 4 espressosorter från 4 mycket olika rosterier. Men de har alla en sak gemensamt: de innehåller bara 100 % av de finaste Arabica-bönorna. Två tyska och två italienska rosterier är representerade. För alla som föredrar att njuta av en espresso av hög kvalitet med perfekt nyanserade och komplexa smaker är det här setet det perfekta valet.

Bönor, 4 x 250 g vardera (totalt 1000 g)

Andraschko Buena Vista Primero

Bönorna till detta mästerverk kommer från de bästa odlingsområdena. Halvtvättad från Brasilien, en Panama Boquete med ett tillägg av den (förmodligen bästa och dyraste kaffebönan) Jamaica Blue Mountain. Resten är Andraschkos hemlighet.
För Buena Vista rostas varje sort varsamt separat vid temperaturer mellan 200 och 220 grader Celsius. Hela processen sker traditionellt i en trumrostugn. De kombineras sedan till en balanserad blandning.

Andraschko Buena Vista Primero har en mellan till mörk rostprofil och kännetecknas av en djup, avslappnande och aromatisk smak.

Nurri Caffè Crema d' Arabia Espresso

Grundaren Antonio Nurri använder all sin kunskap för att skapa espresso Crema d' Arabia. Han vill visa hur mångsidig en 100 % Arabica-blandning kan vara. Genom att skickligt kombinera olika Arabica-sorter, separat lagring och skonsam, individuell rostning av varje råbönsort skapas ett perfekt espressokaffe.

Bönorna är rostade till en medelhög styrka, vilket gör dem perfekta för användning i helautomatiska kaffemaskiner. Fyllig i smaken med en genial balans mellan fina fruktiga toner, trevliga nyanser av mörk choklad och bakat bröd. Dessutom är den mycket fylliga cremabildningen helt övertygande.

En speciell egenskap hos Nurri-kaffet är de återförslutningsbara påsarna med zip-lås, som håller bönorna fräscha ännu längre.

Dinzler il Gustoso Espresso

Med denna unika espresso får du en klassiker från Dinzler. Bönorna till den här blandningen kommer från Central- och Sydamerika samt Indien. Tack vare den noggrant komponerade blandningen får denna espresso de bästa egenskaperna från varje sort. Otroligt aromatisk doft, stark smak och en ojämförligt krämig konsistens. Bönorna i il Gustoso rostas försiktigt och förädlas i en långvarig trumrostningsprocess. Resultatet är en medelstark rostning med tydliga toner av choklad och nötter i koppen. Det som utmärker det här kaffet, liksom alla andra kaffesorter från Dinzler Coffee Roasting Company, är den aluminiumfria förpackningen. På grund av den obefintliga flerskiktningen kan påsarna återvinnas till 100 %.

Il Gustoso kan användas i ett portafilter eller en helautomatisk kaffemaskin och är en perfekt bas för en cappuccino.

Filicori Zecchini Arabica

För att fira över 100 år av rostning har Filicori Zecchini överträffat sig själv med denna jubileumsblandning. Filicori Zecchinis 100 % Arabica är rosteriets första rena Arabica-blandning. 100 står inte bara för blandningen av 100 % Arabica, utan också för 100-årsjubileet.

Filicori Arabica består av tre högkvalitativa Single Origin-kaffeer.

Guatemala är en Single Origin av sorten Bourbon som odlas i Fraijanes- och Santa Rosa-regionen på en höjd av 1200-1600 meter. Det är ett tvättat och soltorkat kaffe med en lätt fruktig ton, stark smak och bra kropp. En eftersmak av kakao och tobak gör den mycket behaglig i smaken. Brasilien är känt över hela världen som ett av de mest framstående och hängivna kaffeproducerande länderna. Det här Arabica-kaffet kommer från ett av världens mest kända odlingsområden för Arabica-bönor - Santos i Brasilien. Den naturliga, soltorkade produktionsprocessen gör den mycket rund och balanserad. Smaken är långvarig och delikat med en stark ton av bittermandel. Chiapas Single Origin-bönor kommer från delstaten Chiapas i sydöstra Mexiko - en av de mest artrika regionerna i världen. Höga berg erbjuder de bästa odlingsförhållandena för förstklassigt grönt kaffe. Lätta noter av kakao och en subtil doft av färsk tobak gör den här bönan så distinkt. I avslutet finns toner av rörsocker och kanel i eftersmaken.

I undantagsfall förbehåller vi oss rätten att ersätta en sort med en likvärdig espresso i provsetet.

Blandningsförhållande: 100% Arabica
Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Koffeinhalt: Lågt
Förpackningsstorlek: 1,09kg
Styrka: Mild
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany