Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provset Guldmedaljer

| 3kg | Hela bönor

Provset Guldmedaljer

med tre espressokaffen som vunnit guld

Upptäck nu!

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
10 rabatt
833,86 kr 927,45 kr
(277,95 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10882

  • 10882

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Provset Guldmedaljer 3 x 1000g hela  bönor Upptäck med detta set tre av våra... mer

Provset Guldmedaljer

3 x 1000g hela  bönor

Upptäck med detta set tre av våra guldvinnande espressosorter. Alla tre har fått ta emot minst en guldmedalj av IIAC (International Institute of Coffee Tasters) för sin höga kvalitet och utmärkta smak.

 

Saturno Caffè - Miscela 1 Bar Caracol

Rosteriet Saturno grundades redan 1952 av Pietro Notti i Alessandria, Italien och har därmed nästan 70 års erfarenhet. Miscela 1 Bar Caracol var Pietro Nottis första blandning och är fortfarande Caffé Saturnos flaggskepp.

De råa kaffebönorna är tvättade arabicabönor från Sydamerika och robustabönor från Indonesien. Självklart rostas bönorna långsamt sort för sort i trumrostaren och blandas först sedan för att skapa den här oemotståndliga blandningen. Saturno Miscela Bar Caracol är tack vare den ljusare rostningen särskilt väl lämpad för användning i helautomatiska kaffemaskiner. Espresso, cappuccino, cafe creme, latte macchiato - allt blir perfekt.

En perfekt balanserad blandning där Brasilien utan tvekan dominerar. Den särskilt höga andelen så kallade karakoliter, också kallade kaffepärlor, kombineras perfekt med de andra komponenterna och skapar en fyllig och unik smak. Kaffepärlor är särskilt runda kaffebönor som växer främst i den brasilianska Mogiana-dalen. De kännetecknas av ett lågt koffeininnehåll och har visat sig vara särskilt välsmakande.

Och eftersom så mycket smak måste belönas har Saturno Bar Caracol redan fått två guldmedaljer: 2008 och 2014 vid the International Coffee Tasting. Även certifierad som Espresso Italiano av INEI (Instituto Nazionale Espresso Italiano)

 

Golden Brasil Coffee - Black

Blandningsförhållande: 80% Arabicabohnen / 20% Robustabohnen

Blandningen BLACK från Golden Brasil är en exceptionell komposition av råkaffe från de bästa odlingsområdena. Arabicabönorna kommer från familjeledda odlingar i Brasilien och Centralamerika medan robustabönorna kommer från Indien och Uganda. 

Med BLACK har rostningsmästarna från Golden Brasil skapat en äkta italiensk espresso, som är klassiskt intensiv och fyllig, men har också ett stort spektrum av aromer och smak.

Sorternas ursprungsländer: Brasilien Santos, Colombia, Costa Rica, Indien Cherry, Indien Parchem, Kongo, Panama, Peru, Togo, Uganda

 

Caffè La Genovese Oro

Blandningsförhållande: 80% Arabicabönor / 20% Robustabönor

Genom en skonsam trumrostning sort för sort får Caffè Oro från La Genovese en aromatisk, choklad doft. Den får en fyllig kropp och imponerar med aromer av bröd och hasselnöt. Dess crema är krämig och intensiv.

La Genoveses Oro är perfekt för både portafilter- och helautomatiska maskiner. Den har mycket låg syrahalt och inga bitterämnen. Koffeinhalten ligger på mellan 1,1 % och 1,3 %.

La Genovese Oro har certifierats som Espresso Italiano av INEI. 

 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 3kg
Certifiering: Gold Medal
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany