Toppsäljaren Essse Caffè Masini med 15% rabatt | 15% på allt från Segafredo
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Provset MariaSole

| 750g | Hela bönor
Probierset MariaSole

3 x 250g hela espressobönor

rostade över vedeld

413,19 kr
(550,92 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10864

  • 10864

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Provset - MariaSole Espresso 3 x 250g hela espressobönor Maria Sole Caffè rostas över en... mer

Provset - MariaSole Espresso

3 x 250g hela espressobönor

Maria Sole Caffè rostas över en öppen vedeld i en klassisk trumrostare. Precis som för över 100 år sedan görs detta försiktigt och för hand. Den långa rostningstiden på 15 till 25 minuter gör den mycket mild och krämig.

 

MariaSole Espresso

1000g hela bönor

Teamet bakom MariaSole fortsätter sin över 100-åriga rostningstradition med passion för kaffe. MariaSoles espressokaffe rostas varsamt över en vedeld, vilket förutom den speciella smaken ger kaffet många unika egenskaper som industriellt producerat espressokaffe inte kan matcha. 

Den långa rostningstiden på 30 minuter gör denna espresso väldigt lätt. Den har en behaglig syra, en hasselnötsbrun crema och en lätt nötaktig chokladarom. Härlig på tungan och rund i smaken. Sött och mjukt avslut med en lång eftersmak.

 

MariaSole Crema

1000g hela espressobönor

Den milda rostningen över vedeld sker enligt en över 100-årig tradition och ger MariaSole Crema en speciell smak som aldrig skulle kunna skapas industriellt. Moget hantverk, många års erfarenhet och arabicabönor av högsta kvalitet blandade med en liten andel robustabönor skapar detta perfekt harmoniska espressomästerverk.

Bönorna rostas separat och blandas först därefter. En lång rostningstid på 15-25 minuter gör MariaSole Crema väldigt mild och krämig. En hasselnötsbrun crema, en behaglig syra och en lätt chokladig arom gör detta kaffe runt i smaken och lätt mousserande på tungan. 

MariaSole Caffè Crema är ett elegant, underbart mjukt och särskilt syrafattigt kaffe. Aromer av rostad valnöt och chokladsöt crema fulländar njutningen. En anmärkningsvärt långvarig eftersmak.

 

MariaSole Bio-Espresso

1000g hela bönor

För den traditionella rostningen över vedeld använder Maria Sole endast den ved som varje år blir över, utan att behöva använda helt ny ved. Den försiktigt låga rostningstemperaturen möjliggör en särskilt lång rostningstid på upp till cirka 30 minuter, vilket gör Maria Soles ekologiska espresso mild och behaglig. Med MariaSole Bio väljer du ett enastående espressokaffe.

Smaken av detta kaffe är balanserad i förhållandet syra-kropp, strukturellt tät och har lätt stickande inslag. En mild och behaglig eftersmak dröjer sig kvar länge på tungan. 

Utmärkt att använda till en espresso och även mycket bra för mjölkdrycker som t.ex. cappuccino.

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 750g
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

MariaSole, Caffè Cultura GmbH, Graf Adolf Str. 61, 40210 Düsseldorf, Germany