- Antal pods / kapslar: 150
- Blandningsförhållande: 30% Arabica / 70% Robusta
- Arom: chokladig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: ESE pods
- Enhet: Podsmaskin
- Region: Centrala Italien
- Rostningsgrad: Mellan
- Styrka: Intensiv
3-5 dagar Artikel nr.: 10778
- Antal pods / kapslar: 150
- Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
- Arom: chokladig, nötig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: ESE pods
- Enhet: Podsmaskin
- Region: Centrala Italien
- Rostningsgrad: Mellan
- Styrka: Balanserad
3-5 dagar Artikel nr.: 10779
- Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
- Arom: chokladig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Koffeinhalt: Lågt
- Förpackningsstorlek: 1kg
- Region: Centrala Italien
- Rostningsgrad: Mellan
- Lågt syrainnehåll: Ja
- Styrka: Intensiv
- Certifiering: Gold Medal
3-5 dagar Artikel nr.: 10740
- Blandningsförhållande: 30% Arabica / 70% Robusta
- Arom: maltig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Helautomatisk kaffemaskin
- Förpackningsstorlek: 1kg
- Styrka: Intensiv
3-5 dagar Artikel nr.: 10741
- Blandningsförhållande: 20% Arabica / 80% Robusta
- Arom: chokladig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Koffeinhalt: Högt
- Förpackningsstorlek: 1kg
- Region: Centrala Italien
- Rostningsgrad: Mellan
- Lågt syrainnehåll: Ja
- Styrka: Intensiv
3-5 dagar Artikel nr.: 10742
- Typ av kopp / glas: Cappuccinokopp
- Volym: 170ml
- Tillverkare: Royal Maisson
3-5 dagar Artikel nr.: 2962
- Blandningsförhållande: 60% Arabica / 40% Robusta
- Arom: nötig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Förpackningsstorlek: 1kg
- Region: Centrala Italien
- Rostningsgrad: Mellan
- Styrka: Balanserad
3-5 dagar Artikel nr.: 10743
- Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
- Arom: chokladig, blommig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Koffeinhalt: Medel
- Förpackningsstorlek: 1kg
- Rostningsgrad: Mellan
- Styrka: Intensiv
- Certifiering: Bio, Gold Medal
3-5 dagar Artikel nr.: 10898
- Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
- Arom: chokladig, blommig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Koffeinhalt: Medel
- Förpackningsstorlek: 250g
- Rostningsgrad: Mellan
- Styrka: Intensiv
- Certifiering: Bio, Gold Medal
3-5 dagar Artikel nr.: 10899
- Blandningsförhållande: 20% Arabica / 80% Robusta
- Arom: chokladig, nötig, maltig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Koffeinhalt: Medel
- Förpackningsstorlek: 250g
- Rostningsgrad: Mörk
- Styrka: Intensiv
3-5 dagar Artikel nr.: 10900
- Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
- Arom: chokladig, nötig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
- Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
- Koffeinhalt: Lågt
- Förpackningsstorlek: 250g
- Region: Norra Italien
- Rostningsgrad: Mellan
- Lågt syrainnehåll: Ja
3-5 dagar Artikel nr.: 10217
- Antal pods / kapslar: 50
- Blandningsförhållande: 80% Arabica / 20% Robusta
- Arom: chokladig, blommig, fruktig
- Typ / Beskaffenhet: ESE pods
- Enhet: Podsmaskin
- Koffeinhalt: Medel
- Rostningsgrad: Mellan
- Styrka: Intensiv
- Certifiering: Bio, Gold Medal
3-5 dagar Artikel nr.: 10250
- Typ av kopp / glas: Espressokopp
- Volym: 50ml
- Tillverkare: Royal Maisson
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2961
- Typ av kopp / glas: Lattekopp
- Volym: 200ml
- Tillverkare: Royal Maisson
- Diskmaskinssäker: Ja
Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 2963
Golden Brasil Coffee - ett varumärke från Dacatè Srl.
Dacatè Srl. är ett italienskt företag som specialiserar sig på att rosta kaffe. År 2015 blev det ISO 9001-certifierat för första gången. Dacatè är alltid på jakt efter råkaffe av högsta kvalitet. Det har lett dem till några av världens bästa kaffeplantager i Guatemala, Colombia, Brasilien, Kenya och Jamaica. Där kan odlarna erbjuda bönor av högsta kvalitet.
Produktionsprocessen hos Dacatè har förblivit enligt traditionen. De importerade råbönorna tvättas och förädlas sedan försiktigt i en trumrost. Rostningen sker separat för varje sort. Detta är viktigt eftersom varje typ av böna har olika krav och behöver sin egen temperatur och tid för att utveckla sina fulla aromer. Bara genom höga krav från rostarna kan kunden lita på att alltid få samma goda resultat. Sedan 2017 har Dacatè även certifierats för ekologiskt, halal- och kosherrostat kaffe.