Rosterivecka La Genovese 10% rabatt till och med 23 maj | 15% rabatt på Espresso Italiano certifierad set
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Kaffeeform Weducer To-Go Mugg Nutmeg

Kaffeeform Weducer To-Go Mugg Nutmeg

To-go mugg tillverkad av kaffesump

Ett miljövänligt kaffedrickande

Rymmer 300 ml

189,76 kr
(189,76 kr / 1 st.)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 2832

  • 2832
  • 4260569010155

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Weducer - Den bättre ToGo koppen! I snygg färg "Nutmeg".  Berlinföretaget Kaffeeform... mer

Weducer - Den bättre ToGo koppen! I snygg färg "Nutmeg". 

Berlinföretaget Kaffeeform förklarar krig mot resursslöseriet! Med den revolutionerande To-Go-muggen från Kaffeeform kan du njuta av ditt kaffe på ett miljömedvetet och hållbart sätt. Oavsett om det är på väg till jobbet, till universitetet eller till och med hemma.

Kaffe är förmodligen den mest populära drycken i Sverige. Men det kommer också med ett stort problem. Varje dag slängs mängder av engångsmuggar, ett slöseri av resurser helt i onödan. För företaget Kaffeeform gick detta slöseri också för långt. Därför utformade Kaffeeform en innovativ, hållbar Coffee-To-Go-kopp av kaffesump, som nu har utökats med Weducer Essential Cup. Med den här hållbara muggen från Kaffeeform behöver inga muggar slängas! 

Weduce Essential Cup Color är tillverkad av träfiberbaserade materialkompositer som sparar resurser, med återvunnet avfall från bokträ och helt utan petroleumbaserade polymerer. 

Weducer är därför den perfekta följeslagaren för dagens miljömedvetna kaffeälskare och för med sig kaffenjutning utan dåligt samvete. Namnet "Weduce" är en kombination av orden we reduce ("Vi minskar" på svenska). Syftet är att uppmana till en gemensam, sparsam användning av resurser. Ekologiskt ansvar kombineras med ett framtidsorienterat tänkande och resultatet är en innovativ produkt. Så du kan dricka ditt kaffe på språng som vanligt och föregå med gott exempel när det gäller hållbarhet och miljömedvetenhet.

To-go-muggen har en enkel och användbar design. Den 300 ml stora koppen passar perfekt i handen. En silikonring i locket ser till att drycken bara rinner ut ur dricköppningen i lockets övre kant. Materialet har isolerande egenskaper som håller kaffet varmt längre och koppen är dessutom diskmaskinssäker och hållbar. Tack vare de rent vegetabiliska råvarorna är den 100% återvinningsbar

För sin innovativa produktidé vann Kaffeeform 2018 Product Design Award i kategorin New Material vid det berömda Reddot Award!

Varje mugg är unik och kan variera i färg.EAN: 4260569010155
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

Kaffeeform GmbH, Choriner Str. 56, 10435 Berlin, Germany