20% rabatt på premium-espresso från Di Giampaolo I Den bästa julklappen: Panettone med pistasch
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Kaffe från Mille Soli

Mille Soli - trippelrostat

Mille Soli espresso rostas tre gånger över öppen eld i en speciell rostningsprocess. Flera års erfarenhet är grunden till detta helt nya koncept som låter bönorna rostas under än längre tid. Detta gör espresson särskilt mild.

→ Traditionell rostningsprocess med passion och temperament

Mille Soli
Stänga filter
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Inga resultat hittades för filtreringen!
MilleSoli Ekologisk Espresso
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
MilleSoli Ekologisk Espresso
1kg | Hela bönor | 10.2026
470,07 kr
(470,07 kr / 1 kg)

3-5 dagar Artikel nr.: 10041

Rostningsgrad: Mörk Styrka: Balanserad
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10041
Mille Soli Eko Espresso
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Mille Soli Eko Espresso
250g | Hela bönor | 06.2026
149,17 kr
(596,68 kr / 1 kg)

3-5 dagar Artikel nr.: 10838

Rostningsgrad: Mörk Styrka: Balanserad
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10838
Mille Soli BIO Espresso ESE Pods
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Mille Soli BIO Espresso ESE Pods
50 stycken | ESE pods | 10.2026
282,04 kr
(805,83 kr / 1 kg)

3-5 dagar Artikel nr.: 10767

Rostningsgrad: Mörk Styrka: Balanserad
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10767
Mille Soli Caffè Crema ESE Pods
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Mille Soli Caffè Crema ESE Pods
50 stycken | ESE pods | 09.2026
269,51 kr
(770,03 kr / 1 kg)

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10771

Rostningsgrad: Mellan Styrka: Intensiv
Arom: chokladig, fruktig
Artikel nr.: 10771


 

Traditionell rostningsprocess med passion och temperament

MariaSoles gedigna handarbete innebär att samla de bästa höglandsbönorna med olka ursprung från Sydamerika och Afrika för att bearbeta dem i en mycket speciell rostningsprocess.

Företaget maria non vuole har en 100-årig rostningstradition att luta sig mot. Det handlar om att långsamt rosta espressokaffe över en vedeld. Varje bönsort rostas separat för att optimera varje bönas potential. Rostningen över vedeld ger kaffet speciella egenskaper som industriellt framställt kaffe aldrig kan ha.

Låt dig förföras och upplev en unik upplevelse: en traditionell metod som ger ett autentiskt espressokaffe i sin ursprungliga form.

Vad som gör MariaSole espresso så speciell:

  • MariaSole rostas i små partier, påse för påse.
  • MariaSole rostas över vedeld.
  • Endast utvalda premiumbönor från de bästa odlingsområdena i världen används.
  • Bönorna filtreras och sållas flera gånger.
  • MariaSole rostar de råa bönorna individuellt, beroende på typ och sort. Först därefter blandas de!

 

Tack vare den längre rostningen vid lägre temperaturer innehåller espresson betydligt mindre koffein än många andra espressosorter. På grund av rostningen över vedeld är espresson lite oljig - en viktig kvalitetsegenskap! Ju oljigare bönan är, desto tjockare och fastare blir creman. Den långa rostningsprocessen med låga temperaturer minskar bildandet av tanniner och bitterämnen avsevärt. Detta resulterar i en mild njutning och är därför skonsam för magen och dess syrabalans.