Rosterivecka: 10% rabatt på allt från MOKA EFTI | 20% på Buonissimo Provset
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Provset "Våra Bästa 80/20"

Espresso Provset "Våra Bästa 80/20"

Perfekt balanserad smak

Avanti Espresso Anina 500 g
Filicori Chicchi 500 g
Carroux Classic 500 g
Quarta Avio Oro 500 g

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
Informera mig per e-post så snart artikeln är tillgänglig igen:
Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.
543,58 kr
inkl. moms plus fraktkostnader

Tyvärr slutsåld Artikel nr.: 10695

  • 10695

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Espresso provset - "Våra bästa med klassisk bönblandning" 4 x 500g espressobönor De fina... mer

Espresso provset - "Våra bästa med klassisk bönblandning"

4 x 500g espressobönor

De fina blandningarna i detta provset har alla en Arabica-halt på 80 % och en Robusta-halt på 20 %. De kombinerar milda, lätt fruktiga noter med syrliga, nötiga aromer. Varje bönsort rostas separat så att de olika egenskaperna framhävs optimalt. De kombineras skickligt i en väl genomtänkt blandning på 80/20 och är riktiga skatter i kaffevärlden. Inte för syrliga, utan precis rätt balanserade. Många av de mest populära produkterna i vårt sortiment är baserade på detta blandningsförhållande. För en italienare är detta det klassiska bönförhållandet som man föredrar att dricka som espresso i baren på hörnet.

Även de utsökta espressosorterna i den här serien. I praktiska 500 g-förpackningar är de perfekta för provsmakning.

Hitta din nya favorit nu!

Avanti Espresso Anina 500g

Blandningsförhållande: 80% Arabica-bönor / 20% Robusta-bönor

Avanti Anina är ett fantastiskt balanserat kaffe. Arabica-bönorna ger en mild nötaktig arom och Robusta-bönorna förädlas med delikata toner av mörk choklad. De råa bönorna raffineras långsamt och försiktigt i en trumrostugn. Detta garanterar att syrorna nästan är obefintliga. Det innebär att du kan njuta av Anina ren som en espresso. Men den smakar också utmärkt som bas för en cappuccino eller latte macchiato. Denna espresso är okomplicerad att tillreda, dvs. den lämpar sig för alla tänkbara typer av bryggning. Vare sig den används i portafilter, mokakanna eller helautomatisk kaffemaskin gör sig Avanti Anina bra figur överallt.

Filicori Zecchini Chicchi 500g

Blandningsförhållande: 80% Arabica-bönor / 20% Robusta-bönor

Chicchi Espresso är rör det sig om en smart sammansatt blend av de bästa råbönorna som Filicoris leverantörer har att erbjuda. Även här tillämpas metoden med "separat rostning". På så sätt förädlas varje bönsort individuellt. Detta gör man därför att de olika sorterna har olika egenskaper och behöver behandlas olika. Vissa behöver något längre tid och högre temperaturer för att fullt utveckla sin arom. Vissa andra, däremot, behöver kortare tid och lägre temperaturer. Enbart med denna teknik kan bästa resultat uppnås.

I Filicori Zecchini Chicchi märks det på den underbart lena, chokladaktiga aromen. Från den första till den sista klunken utvecklas denna ojämförliga smak i gommen, som enligt vår mening bara Filicori lyckas åstadkomma på ett så utmärkt sätt. En särskild egenskap hos denna espresso är att den är väl kompatibel med helautomatiska maskiner. Förpackningen från Filicori Zecchini är dessutom aluminiumfri.

Carroux Coffee Classic Espresso 500g

Blandningsförhållande: 80% Arabica-bönor / 20% Robusta-bönor

Denna kritikerrosade espresso kommer inte från Italien som vanligt, utan från det vackra norra Tyskland, från Hamburg för att vara exakt. Det var här Ulrich Carroux grundade sitt eget rosteri 1998 och har försett oss med utmärkt espressokaffe sedan dess. Carroux skriver själv: "Med denna espresso har vi nu hittat det perfekta kaffet. En sådan kvalitet tjänar snarare till att konsumera mindre för att kunna njuta mer." Classic Espresso är en gammal hederlig 80/20-blandning som består av inte mindre än 7 olika råkaffesorter från de bästa kaffeodlingsländerna i världen. Dess perfekta harmoni kompletteras av en sammetslen och kryddig karaktär. Robusta-bönorna ger en långvarig crema i koppen. Koffeinhalten är medelhög. Det här mästerverket är bäst som en enkel espresso eller i en cappuccino.

Quarta Caffè Espresso Avio Oro 500g

Blandningsförhållande: 80% Arabica-bönor / 20% Robusta-bönor

Kvartetten kompletteras med kraften från södra Italien. Quarta har blivit en av våra mest populära rosterier. Färgen på Avio Oros förpackning är baserad på uniformerna för flygplatspersonalen i Galatina, Italien. Människor där är fortfarande förälskad i denna speciella espresso och dricker den varje dag. Kaffebönorna rostas i en så kallad separationsprocess, där varje typ av böna rostas enskilt efter sin unika, idealiska profil. För denna process använder Quarta en gammal hederlig trumrostugn. Med en lång och skonsam rostning kan man uppnå bästa resultat med denna metod. När det gäller Avio-Oro är detta en ojämförlig krämighet och fina aromer. Robusta-bönorna ger espresson en långvarig crema. Den här klassiska Bar-blandningen fungerar bäst i portafilter, men den passar också bra i en helautomatisk maskin.

espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany