20% på tre Guldmedaljkaffe | 10% på vår favorit
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Espresso Tasting Set - Insider Tip

| 1kg | Hela bönor
Espresso Geheimtipp beste Bohnen

Fyra espressosorter i ett set, riktiga insidertips:

Mamis Caffe Espresso Crema
Hardy Caffe Zanzibar
Moka Efti Extra Bar
La Tazza D´Oro Gran Miscela

321,22 kr
(321,22 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10204

  • 10204

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Testa det bästa espressokaffet - riktiga insidertips! Mamis Caffe Espresso Crema + Moka... mer

Testa det bästa espressokaffet - riktiga insidertips!

Mamis Caffe Espresso Crema + Moka Efti Extra Bar + Hardy Zanzibar + La Tazza d'oro Gran Miscela

4 x 250g bönor

Mamis Caffè Espresso Crema 250g bönor i burk

80% arabicabönor | 20% robustabönor

Typiskt italienskt bar-kaffe - Samspelet mellan tradition och framåtsträvande skapar den fantastiska smaken av Mamis Caffè. Alla bönsorter rostas individuellt till sin perfekta rostgrad som ger den karaktäristiska aromen. Kryddig smak, balanserad kropp, en tjock crema och en behagligt fyllig arom kännetecknar denna härliga espresso. Utvalda arabicabönor och en liten andel robustabönor harmoniserar här perfekt. Denna blandning har tillräcklig kraft och uttryck för cappuccino och latte macchiato. Perfekt även för helautomatiska kaffemaskiner.

Moka Efti Extra Bar 250g bönor i påse

70% arabicabönor | 30% robustabönor

Denna espresso har sitt ursprung i Berlins 1920-tal. Blandningen Extra Bar med en god andel robustabönor kan man verkligen kalla för ett allroundkaffe. Bönorna har sitt ursprung i Colombia, Brasilien, Etiopien, Indien, Tanzania och Guatemala och rostas mellanmörkt. Som espresso är den mycket balanserad med vacker crema och en lätt fruktig syra samt aromer av mörk choklad. Ändå precis tillräckligt stark för att drickas i en cappuccino. Tack vare mellanrostningen kan denna fylliga men milda blandning även avnjutas i en helautomatisk maskin som en Schümli (Caffe Creme). Kaffet klarar den längre bryggtiden utan att bli vattnigt eller bittert. Tvärtom kan du förvänta dig en underbart lång kopp som smakar gott ända till sista klunken. De utvalda arabica- och robustabönorna är vackert och jämnt rostade och ger ett gott helhetsintryck.

Hardy Zanzibar 250g bönor

70% arabicabönor | 30% robustabönor

Det bästa ekologiska kaffet som vi hittills har druckit. En ljusbrun crema och en doft av nyklippt gräs. Med toner av bittra citrusfrukter. Det är resultatet när man bara använder högkvalitativa ekologiska arabica-sorter. En fin syra, avrundat genom en lätt sötma ger detta kaffe en naturlig elegans. När det gäller den uttrycksfulla och komplexa karaktären, är det den jämförelsevis höga andelen av bra ekologiska robustabönor som är ansvarig. Detta kaffe har mer än övertygat oss. Fantastisk som espresso och harmoniska och fyllig i en cappuccino.

La Tazza d'oro Gran Miscela 250g bönor

70% arabicabönor | 30% robustabönor

Som namnet redan avslöjar - en storslagen espressoblandning. I Sardiniens huvudort Cagliari ser rosteriets medarbetare till att endast det bästa råkaffet når lagret. Tack vare 70% andel fina arabicabönor får du ett espressokaffe som glädjer tungans främre del med sin fruktiga, fint balanserade syra och vars chokladsmak dröjer sig kvar länge och behagligt i gommen. De 30% robustabönorna ger kaffet en mycket imponerande tjock crema. Utmärkt som bas för cappuccino och latte macchiato.

Bönornas ursprung: Etiopien, Guatemala, Brasilien & Indien

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 1kg
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany