20% rabatt på Provset 90% I 10% | Endast ett fåtal tryfflar kvar med rabatt före uppehållet
Fri frakt från 1100 kr
Köp på faktura via Klarna är möjligt*

Stort Ekologiskt Provset

| 4kg, 1kg | Hela bönor
Probierset Espresso Grande BIO

Provset med 4 x 1000g espressobönor

från 100% ekologisk odling (EU-BIO)

Spara med paketpris

6 rabatt
1483,38 kr 1578,73 kr
(370,85 kr / 1 kg)
 | inkl. moms plus fraktkostnader

3-5 dagar Artikel nr.: 10850

  • 10850

Fördelar

  • Fri frakt över 1100 kr
  • Snabb leverans med DHL
  • Färskvarugaranti
Det stora ekologiska provsetet 4 x 1000g hela espressobönor från ekologisk odling Låt dig... mer

Det stora ekologiska provsetet

4 x 1000g hela espressobönor från ekologisk odling

Låt dig imponeras av våra fina ekologiska kaffesorter i detta miljömedvetna provset. Alla fyra odlas efter stränga ekologiska principer och kontrolleras regelbundet. Bekämpningsmedel, kemiska gödsel eller andra konstgjorda ämnen är här inte tillåtna. För att skydda djur och natur används bara helt naturliga gödselmedel för att ge jorden ytterligare näringsämnen.

Kaffeodlarna får också ta del av en rättvis inkomst tack vare BIO-certifikatet. Kooperativ och initiativ upprättas med småbrukare och föreningar direkt i regionerna för att säkerställa en så rättvis betalning som möjligt. Allt kaffe rostas naturligtvis enligt den italienska espressotraditionen och har därför en låg syrahalt och behaglig smak. Upptäck vårt ekologiska espressokaffe!

 

Mille Soli Ekologiska Espressobönor

Blandningsförhållande: 60% Arabica | 40% Robusta

Denna blandning från Mille Soli får sina arabicabönor från ekologiska odlingar i Guatemala, Honduras och Mexico och ekologiska robustabönor från Indien.

Med nära 100 års rostningstradition vet familjeföretaget Mille Soli precis vad det handlar om när det kommer till en perfekt espressoblandning. I den patenterade TRIROAST-processen rostas bönorna särskilt skonsamt genom oväxlande rostnings- och kylningsfaser. Detta ger en fantastisk smak utan bitterhet eller syra.

Mille Soli Bio har en lägre koffeinhalt vilket gör den perfekt för dagens alla timmar. Med noter av karamell och nötter imponerar den i smaken.

IT-BIO-008

 

Mokaflor Caffè Bio 1000g

Blandningsförhållande: 80% Arabicabönor | 20% Robustabönor

Denna utmärkta espresso skapas genom en traditionell framställning och det speciella sättet att rosta kaffe i Florens. För att utveckla denna blandnings särskilt fylliga arom, rostas varje böna skonsamt i minst 15 minuter.

Mokaflor Bio är en sammansättning av de finaste arabicabönorna från ekologiska odlingar i Colombia, Brasilien och Mexico. Därtill kommer robustabönor från Indien - naturligtvis också ekologisk odling. Tillsammans uppstår en fyllig kropp och en unik smak med fruktnoter och en nötig eftersmak.

IT-BIO-014

 

Maria Sole "Linea Verde" Bio-Espresso

Blandningsförhållande: ca. 90% Arabica | 10% Robusta

Även rosteriet Maria Sole har beslutat sig för att ansluta sig till BIO-certifieringen och har därför skapat den ekologiska espresson "Linea Verde". Under stränga kontroller odlas råkaffet till 100% ekologiskt. Men även rostningen över vedeld bedrivs så hållbart som möjligt. Därför använder Maria Sole det trä som blir över från närliggande sågverk. Därför fälls inget träd extra bara för kafferostningen. Vid låga temperaturer rostas råkaffet i upp till 30 minuter, vilket gör MariaSole Linea Verde extra mild, lätt och behaglig.

Smakmässigt är Linea Verde strukturellt tät med en trevlig balans mellan syra och kropp. Mjukare avslutning med en lätt nötaktig eftersmak. Lägre koffeinhalt och liten eller ingen bitterhet.

IT-BIO-008

 

Filicori Zecchini Espresso Arcadia

Blandningsförhållande: 80% Arabicabönor | 20% Robustabönor

Filicori skappar denna speciella espresso av de bästa arabica- och robustabönorn från ekologiska odlingar i Indien, Mexico och Brasilien. Med stor hänsyn till den lokala naturen och miljöskydd odlas där sedan årtionden premium-kaffebönor. Tillsammans med Filicori Zecchinis mästerliga rostning är resultatet en ojämförlig espresso, som inte bara är bra för miljön, utan också är väldigt god.

Filicori Arcadia är traditionellt mörkt rostad. Bönorna är jämnt rostade och utsöndrar en doft av lakrits och karamell vilket passar utmärkt med den krämiga och chokladiga aromen i gommen.

IT-BIO-014

 

Typ / Beskaffenhet: Hela bönor
Enhet: Portafilter, Helautomatisk kaffemaskin
Förpackningsstorlek: 4kg, 1kg
Certifiering: Ekologisk (Bio)
espresso-international.se Reviews with ekomi-us.com
Tillverkare:

D&S Espresso International GmbH, Liebigstrasse 2-20, 22113 Hamburg, Germany